AcasăNewsIohannis, critici de la Iasi: "Este inadmisibil"

Iohannis, critici de la Iasi: „Este inadmisibil”

Iohannis cica gireaza doar pentru ce a semnat...

Prezent la Iasi, la deschiderea anului universitar, presedintele Iohannis a trimis, pe langa urari de succes adresate studentilor si cadrelor didactice si cateva sageti in directia Guvernului – pe tema infrastructurii, aducand in discutie, in discursul sustinut, faptul ca distanta dintre Capitala si acest oras se parcurge pe calea ferata in peste sase ore.

„Dincolo de educatie, pentru a-si valorifica intregul sau potential, Iasiul are mare nevoie si de infrastructura care sa-l transforme intr-un important oras european. O autostrada care sa lege Moldova de restul tarii si de reteaua paneuropeana de autostrazi este, de aceea, absolut necesara”, a transmis presedintele, concluzia sa fiind primita cu aplauze.

Totodata, Klaus Iohannis a afirmat ca „neglijarea infrastructurii deja existente trebuie sa inceteze”, considerand ca „este inadmisibil ca distanta dintre Bucuresti si Iasi sa fie strabatuta cu trenul in aproximativ sase ore si jumatate, semnificativ mai mult decat in urma cu 20 de ani”.

162 afisari

2 COMENTARII

  1. Tot in Iasi, Iohanis a fost condus spre un grup de copilasi, care traversau strada si carora Dulapau le-a facut onoarea de a li se „adresa”…Ce ma enerveaza pe mine e ca nimeni n-a insistat si nici nu s-a dat in reluare inregistrarea de milioane…Copilasii, evident nepregatiti pentru marea (!) aparitie, au scos fel de fel de comentarii, cele mai interesante, inteligibile, fiind: „Cat mai traiti?!” si „Cine-i domnul?”

  2. Este inadmisibil cine se afla la cotroceni de 4 ani,unul care iubeste copiii,chiar a participat la vanzarea unora ca la oborul de animale,ca urmare are si el mult(i)e copii de xerox,care il vor mosteni,mai ales dpdv imobiliar si nu numai.Pentru ca indeplineste ordinele primite de stapanii Coloniei spera sa mai primeasca in dar inca un mandat,sper sa fie de arestare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger