AcasăNewsIohannis critica desele modificari ale Codului Fiscal: "o contraperformanta rarisima"

Iohannis critica desele modificari ale Codului Fiscal: „o contraperformanta rarisima”

Prezent la un eveniment la care au participat reprezentanti ai mediului de afaceri, Klaus Iohannis a sagetat in nenumarate randuri Executivul si Coalitia de guvernare.

Referindu-se la „deja celebrul program de guvernare” si la promisiunile pe care le contine – si anume realizarea a „sute de kilometri de autostrada, investitii in scoli, spitale”, Iohannis considera ca „in fapt au ramas doar primisiuni”.

Aducand in discutie un subiect care ii intereseaza in mod direct pe oamenii de afaceri, presedintele a atacat fatis multele modificari aduse legislatiei fiscale. „In schimb, nu exista in acel program de guvernare vreo referire la sutele de modificari din legislatia fiscala (…) care au afectat economia, sau putem chiar sa spunem, v-au dat peste cap planurile de afaceri”, a acuzat Iohannis.

Totodata, seful statului a ajuns la urmatoarea concluzie: „Codul Fiscal a fost modificat de mai multe ori decat zile ale anului trecut. Este o contraperformanta rarisima si sunt convins ca ati avut foarte mult de lucru sa ramaneti updated„.

author avatar
Cristina Stefan
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger