AcasăNewsIohannis conturează, de la Bruxelles, profilul viitorului comisar european

Iohannis conturează, de la Bruxelles, profilul viitorului comisar european

După ce a discutat, la Bruxelles, cu Ursula von der Leyen, Klaus Iohannis a anunţat că preşedintele-ales al viitoarei Comisii Europene i-a transmis că ”îşi doreşte foarte mult ca România să desemneze o doamnă pentru poziţia de comisar pe Transporturi”.

Şi a precizat că la revenirea în ţară, după reuniunea Consiliului European la care participă, va începe discuţii în vederea găsirii unei soluţii. ”Am discutat despre desemnarea comisarului. Doamna preşedinte desemnat (…) este foarte îngrijorată pentru situaţia care s-a creat. Avem un Guvern interimar care nu va nominaliza un comisar. Comisia se grăbeşte, chit că acum avem o amaânare de o lună de zile (…) ar fi o eroare gravă din partea României sa se oprească întregul demers din partea noastră”, a susţinut Iohannis.

Cât priveşte profilul viitorului comisar european căutat, liderul de la Cotroceni a subliniat că e nevoie să fie ”o persoană integră, care are cunoştinţele necesare pentru a umple poziţia de comisar european”.

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari

1 COMENTARIU

  1. Johannis e un analfabet functiional. \\n-a citit \constitutia si n-are habar ca Presedintele n-are nici o prerogativa in desemnarea comisarului european !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger