AcasăNewsIohannis, concediu sub acoperire

Iohannis, concediu sub acoperire

Presedintele Romaniei a sters-o nemteste de sub nasul poporului

Considerand ca (inca) o vacanta petrecuta pe o plaja exotica i-ar dauna la imaginea si asa sifonata, presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai proasta varianta: un concediu petrecut in Palma de Mallorca sub masca unei vizite facuta parintilor.

Presedintele Romaniei a sters-o nemteste de sub nasul poporului

Presedintele care promitea romanilor o politica altfel se tine de cuvant: iese extrem de rar in public, cand apare anunta indeobste ca este oarecum sau ceva mai mult ingrijorat de evenimente petrecute indeobste cu cateva zile in urma, evita dialogul cu presa, pleaca ori de cate ori i se ofera prilejul in vizite peste hotare. Unde, conform relatarilor de la fata locului, tace cu acelasi simt de raspundere demonstrat in tara. Noutatea absoluta (pentru un presedinte, pentru ca moda concediilor sub acoperire a fost de fapt inaugurata de premierul Victor Ponta) este plecarea pe sest in vacante. Incredibil dar adevarat, ditamai presedintele de tara s-a furisat pur si simplu, ca un pusti care vrea sa insele vigilenta adultilor, in insula Palma de Mallorca, folosind ca pretext o vizita facuta parintilor care locuiesc in Germania. Ghinion insa, planul lui Iohannis a fost dat peste cap de un roman care l-a vazut si fotografiat pe aeroportul Palma de Mallorca iar dupa aceea a livrat poza Antenei 3.

Presedintele Romaniei a sters-o nemteste de sub nasul poporului

Iar cum insula (una dintre cele mai exotice si ravnite destinatii de vacanta) nu face parte din Germania, ziaristii romani s-au grabit sa-l sune pe tatal presedintelui, Gustav Heinz Iohannis, ca sa afle daca seful statului roman l-a vizitat sau nu, asa cum anuntase, oficial, Presedintia. ”Nu va confirm nimic. Eu nu dau in general infomatii asupra fiului meu si asa ca indiferent ce ar fi, raspunsul meu este negativ”, i-a expediat Iohannis senior pe ziaristii de la Evenimentul Zilei. O discretie explicabila pentru un tata, dar care nu-l ajuta cu nimic, ci dimpotriva, pe fiul-presedinte proaspat intors din a cincea vacanta luata in mai putin de doi ani de mandat. Un presedinte care, ca de obicei, tace malc amplificand astfel scandalul.

author avatar
Simona Badulescu
991 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger