AcasăNewsIohannis, cel dintai evazionist al tarii

Iohannis, cel dintai evazionist al tarii

E de mare notorietate, deja, povestea celor sase case din Sibiu ale cuplului prezidential. Stiti ca initial, Klaus a zis ca le-a cam cumparat din meditatiile pe care le dadeau el si soata sa. Apoi  a mai bagat si buncii si parintii la inaintare, dar era prea tarziu.

Tot prezidentul a emanat atunci una dintre celebrele sale arogante. Atunci cand a fost intrebat cum de alti profesori care au dat si ei meditatii nu au reusit sa achizitioneze la randul lor vreo sase locuinte, Iohannis a raspuns sec: “ghinion!”. Urat din partea lui. Dar, ce sa vezi, o informatie de ultima ora spune ca, la solicitarea lui Varujan Vosganian, facuta in Parlament si in fata camerelor de luat vederi, o echipa de la ANAF s-a deplasat la Sibiu. Opaaaa, oare ce cauta Fiscul acolo? Va spunem noi, verifica situatia taxelor platite de contribuabilii Klaus Werner Iohannis si Carmen Iohannis pentru meditatiile acordate elevilor. Stiti, meditatiile din care si-au tras sase casute… Pe surse, s-a aflat ca Directia Fiscala a Muncipiului Sibiu a umblat in fisele fiscale ale celor doi unde nu se indica pentru perioada 1990-2017 nici o taxa achitata de acestia pentru un asemenea venit. Aidi, bre, si erai impotriva gratierii? Poate te razgandesti acum, pentru ca evaziunea fiscala nu e nici pe placul Romaniei, dar nici al UE. Si, vezi mata, sa tot iei si sa nu dai nimic la stat nu e tocmai o activitate de om cinstit si nici de presedinte…

author avatar
Catalin Dumitrescu
3.305 afisari

4 COMENTARII

  1. Oportunitate noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: teodorateo56@gmail.com

  2. Pai bre nea’ Catalin Dumitrescu,

    Nu e nicicum primul evazionist al tarii…
    Se pare ca mata’ esti prea tanar si n-ai auzit de Basescu care mai vindea si el un blug, o tigare, un videocasetofon… ia sa-l caute fiscul, poate acum 30 de ani n-a cotizat nici o taxa pentru bijnita.

    Si pana la urma ce-ai fi vrut sa spuna omul, ca a primit casele mostenire de la matusa-sa Tamara?

    Si pana la urma CE ARE EVAZIUNEA FISCALA CU GRATIEREA POLITICIENILOR?

    Care e logica matale de le incurci?

    Gratierea politicienilor si dezincriminarea faptelor asimilate coruptiei nu au nici in clin nici in maneca cu evaziunea fiscala a cetateanului Iohannis….

    Si daca tot veni vorba de evaziune fiscala…. cata evaziune fac numai arabii inhaitati cu marele PARTID SOCIAL DEMOCRAT? CATA EVAZIUNE FISCALA FACE LUKOIL, stii mata’, compania aia ruseasca pentru care Victor Tonta ii presa pe procurori sa le ridice sechestrul? Dar Patriciu, dar Tariceanu, dar Vacaroiu si Adrian Nastase cu ale lor trenuri de motorina peste Dunare….eheee, si-ar cumpara Iohannis vreo 30.000 de case cu evaziunea asta, numai ca dumneata ai un pai in ochi 😉

    Vezi ca si jurnalismul asta, e treaba grea, nu e numai asa…..sa mazgalesti cu batul pe o hartie ca sa se inchine la ea credulii.

    Deci daca Iohannis a facut evaziune, sa fie amendat, bagat la puscarie, sau condamnat cu suspendare, mi-e totuna! DAR CE DRACU ARE A FACE EVAZIUNEA UNUIA CU GRATIEREA POLITICIENILOR HOTI SI CORUPTI?

    Logica domle, logica! Unde e?

  3. Logica este sub nuvelul apei,deci stie sa inoate.Dar,cum ramane cu meseria de ghid,sofer si translator al lui johannis(nu stiu daca si sotia) pentru samsarii de copii de dupa 1990,pentru banii incasati o fi platit impozite ori taxe?,sa verifice tot anaf(ura)? asta da logica.

  4. Bine dar doamna primar Gabi Firea unde este acum? Este ascunsa ca doar multi prieteni preoti ai domniei sale care au sustinut-o si pe altii din PSD sunt ascunsi.Rusinica!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger