AcasăNewsIohannis, catre membrii CSM: aveti in mine un partener

Iohannis, catre membrii CSM: aveti in mine un partener

Presedintele a venit, miercuri la pranz, la CSM si a fost prezent la prima parte a sedintei plenului Consiliului Superior al Magistraturii. O sedinta importanta, avand in vedere ca, pe langa prezentarea raportului de activitate pe anul in curs, urmeaza sa fie aleasa conducerea – si anume presedintele si vicepresedintele – acestui for, pentru anul ce vine.

Pana sa se retraga de la intrevederea inceputa in jurul orei 12, dupa circa trei sferturi de ora, presedintele s-a adresat membrilor institutiei conduse de catre Simona Marcu. „Prezenta mea astazi aici va rog sa o vedeti ca o incurajare institutionala. A fost un an foarte greu si va felicit pe toti pentru echilibrul de care ati dat dovada”, a anuntat Klaus Iohannis.

Mai mult, pe langa referirile facute la schimbarile aduse legilor Justitiei si la criticile aparute, spunand, intre altele, ca „aceste legi facute stramb au fost modificate imediat dupa promulgare”, primul om in stat a tinut sa ii asigure pe membrii CSM de sprijinul sau. „Aveti in mine un partener, va indemn sa ramaneti dedicati misiunii dvs. nobile, va doresc mult succes pentru anul care vine”, a transmis Iohannis, urand, totodata, succes celor care vor fi alesi „pentru mandatul care urmeaza pentru anul viitor”.

145 afisari

5 COMENTARII

  1. Zambetul de om superior al lui Iohannis, un zambet de invingator! Dragnea are un ranjet de komodo sau reptila inerta si lipsita de inteligenta animalica, porcar din tata-n fiu. Ranjetul il da de gol cat de sarit in decor este. Acest ranjet este doar la cei stransi la ospiciu de prea periculosi sa fie liberi in societate. Afara cu el de la Camera Deputatilor si din toate functiile pe care le detine. Iohannis da-l afara maa!!

  2. @scheletu’ din sifonier,Ciolannis are 40 de dosare penale,inchise de prietenii lui din sri si procuratura!A venit la CSM, desi chiar nu trebuia.O veche vorba romaneasca /universala spune-,,De ce ti-e frica nu scapi”.Trecutul il va ajunge din urma! Karma nu iarta pe nimeni!.Cit rau a facut acest impostor Romaniei si romanilor blocind actiivitatea parlamentului si guvernului de cite ori a putut,instigand ,(iesind in strada ca sa protesteze impotriva guvernului Romaniei,caz cred unicin istoria lumii)-noi romanii stim si nu-l vom ierta!

    • Scarba de Dragnea dictator nazist SS e condamnat! Vinovat! Iohannis pana acum e curat ca lacrima, despre ce vorbim fratilor? Nici o instanta de judecata nu l-a gasit vinovat in dosarele facute la comanda de adversarii politici. Dragnea e infractor dovedit acum. Vorbim despre omul care a furat intregul judet teleorman.

  3. Ce bine a facut Prima dupa a doua Doamna a Coloniei ca nu s-a prezentat la institutia mult prea laudata de Guvernatorul neonazist,si-au aratat in toata splendoarea respectul cu scuipati fata de popor.Mutalakul este neonazist pentru ca a fost multi ani presedintele unei grupari mostenitoare a Grupului Etnic German(nazist),stiti care,si in calitate dubla pe care a avut-o,cand era si primar al Sibiului,a cerut si aprobat retrocedari miraculoase in valoare de ….multi bani valuta.Sa cada acest guvern,sa cada majoritatea actuala din parlament,altfel vom avea un nou Colectiv mai mare sau cine stie ce nenorocire.Oricum dupa aceea va veni GUvernatorul neonazist cu nenorocirea lui de guvern si va rezolva totul in Colonie.

  4. Dragnea si psd ul fac apel la romanii obisnuiti cu comunismul protector. Vor sa ne transforme in sclavi obisnuiti cu lantul si jugul.
    Se promite stabilitatea painii cotidiene si asigurarea unui loc de veci dupa canoanele ortodoxiei de partid, dar vai.. se termina cascavalul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger