AcasăNewsIohannis, către managerii de spitale: Asigurați protejarea medicilor. Testarea personalului medical trebuie...

Iohannis, către managerii de spitale: Asigurați protejarea medicilor. Testarea personalului medical trebuie să constituie o prioritate absolută

În cadrul unei videoconferințe cu managerii de spitale, dar și cu premierul, miniștrii de Interne, Sănătății, Apărării și Transporturilor, Klaus Iohannis s-a adresat celor dintâi.

„Vă rog să asigurați protejarea medicilor și a personalului medical. Faceți tot ce este necesar pentru a le asigura echipamentele. Doi – Testarea personalului medical trebuie să constituie o prioritate absolută! Vă spun că sub nicio formă nu trebuie să mai avem situații revoltătoare precum cea de la Spitalul Județean Suceava, sau de la Spitalul Gerota, sau, mai nou, Spitalul Sf. Ioan din București. De asemenea, este imperativă dotarea de urgență cu echipamente de protecție și dezinfectanți necesari: achiziția unui număr corespunzător de măști de protecție, combinezoane, mănuși, echipamente medicale și substanțe dezinfectante. Vă rog foarte mult să identificați toate sursele de achiziție! În contextul în care s-au stabilit spitalele care vor fi implicate în diferite etape în internarea și tratarea pacienților COVID-19, este necesar să transmiteți ordine clare către angajați privind utilizarea mijloacelor de protecție”, a transmis Klaus Iohannis, de la Cotroceni.

sursa foto: presidency.ro

94 afisari

1 COMENTARIU

  1. Gargara cu vorbe rar silabisite,valoarea lor fiind zero multibarat.De unde mijloace de protectie,poate stie Generalul ca exista insa se dau pe sest,cu plata,inclusiv in natura(sa nu inteleaga unii gresit,adica troc),de unde medicamente,de unde ventilatoare-poate din acelea pentru aerisire.Iar s-a spalat acest Pillat din(tr-un) Pont pe labutele alea mari ce stiu sa stranga averi mai rau decat o grebla uriasa bancara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger