AcasăNewsIohannis, bolnav de ură

Iohannis, bolnav de ură

Nu există discurs în care președintele să nu dușmănească

Ultimele discursuri ale cetățeanului Iohannis la București, Brașov, Lugoj și Timișoara scot în evidență un personaj bizar, scăpat de sub logica faptelor și a vorbelor, dușman de moarte al bunului simț și dominat de ură. O ură patologică, de neexplicat și de neacceptat, față de români, pe care iar i-a împărțit. Doar că, de data asta, nu a mai mers pe formula „românii mei”, ci a adoptat o altă sintagmă, cu mult mai mizerabilă și mai apropiată de tendințele naziste. Între „o Germanie fără evrei” și „o Românie fără PSD” începe să nu mai fie o diferență. În ce calitate face Iohannis aceste afirmații? De președinte? Deci ăsta este adevăratul chip al celui care mai vrea un mandat și care spunea că este președintele tuturor?

 

Nu există discurs în care președintele să nu dușmănească

„Un guvern fără PSD” ar fi mai de înțeles în furia necontrolată din preajma moțiunii de cenzură, dar „o Românie fără PSD” este deja un atac incalificabil la adresa națiunii. Social-democrații cu carnete de partid ar fi, după unii, 400.000, după alții, spre 600.000. Lor li se adaugă 2.000.000 de simpatizanți și votanți. Cu ce drept Iohannis îi separă de restul populației? Social-democrația este o faptă antisocială prevăzută și sancționată în vreo lege? A fi social-democrat este un păcat capital ce trebuie judecat și condamnat? Și apoi, de când este Iohannis judecătorul unei națiuni?

Pacea construită cu parul

„Noi suntem în război. Suntem în plin război cu PSD. De ce facem noi asta? De ce suntem noi în război cu PSD? Pentru că voi, liberalii, și cu mine suntem oameni ai păcii, ai construcției, care doresc să dezvolte România”. Simt nevoia să subliniez. Oameni ai păcii care se află în război cu cei care nu le împărtășesc opțiunile și simpatiile politice. A naibii pace! E un fel de pace pe care Ludovic Orban o creiona cu mult înainte, când le cerea liberalilor „să pună parul pe aleşii locali ai PSD, iar cine nu are puterea să o facă trebuie să abandoneze şi să lase locul altcuiva”.

Laura Codruța Kovesi a fost extrasă pentru a și continua opera

După care, duios, adăuga că el este un om blând și iubitor de oameni. Bine, și psihologul ce-a spus? Mi-e greu să-mi imaginez cum va arăta pacea asta construită cu parul, dar probabil o vom vedea după alegerile din noiembrie.

Penalii au atacat Justiția

Delirul cetățeanului Klaus Iohannis nu se rezumă la atât. A luat din urmă toate încercările PSD de a repune Justiția pe drumul ei spre normalitate, răstălmăcind faptele și mințind fără nicio jenă. Gașca de penali a atacat Justiția dar noroc cu el, care s-a opus. Că în realitate Iohannis a făcut prăpăd în Justiție, menținând și promovând republica procurorilor, nu o mai spune. Și nu o spune nu pentru că nu ar fi adevărat, ci pentru că ar ieși la suprafață demersurile de a-și subordona total Parchetul General și Înalta Curte, cu toată pleiada de angajați din subordine. După abuzuri greu de calificat, Livia Stanciu, fosta președintă a Curții de Casație de Justiție, a fost răsplătită de Iohannis cu un post de judecător la Curtea Constituțională, unde, timp de nouă ani de la numire, nimeni nu-i va deranja vreun fir de păr din cap. Ei i se adaugă Laura Codruța Kovesi, fost șefă a DNA, pe care a apărat-o cu cerbicie, încălcând Constituția și nesocotind deciziile Curții Constituționale.

Călin Popescu Tăriceanu se închină acum la alt stăpân

Apoi, cazul lui Augustin Lazăr, fostul procuror-general, cel despre care presa dădea semnale că i-a albit lui Iohannis existența penală din vremea când era primar al Sibiului. Iohannis l-a menținut în funcție până la pensie, fără a ține cont de trecutul de torționar al procurorului. Deci, cine a atacat Justiția? PSD, că se chinuia să igienizeze instituția?

Ce fel de oameni suntem?

Apogeul a fost atins când Klaus Iohannis a afirmat că statul paralel e fost de fapt PSD. Cu alte cuvinte, PSD este de vină pentru spectacolul cătușelor, oferit de procurorii DNA. PSD este de vină pentru abuzurile incalificabile săvârșite în „unitățile de elită” lăudate de Kovesi. PSD a fost și este de vină pentru toți cei condamnați fără probe, doar la sugestiile venite în plic de la „câmpul tactic” al SRI. PSD este de vină și pentru moartea judecătorului Stan Mustață, în penitenciar, dar și pentru moartea celor care nu au mai apucat judecata, decedând în timpul anchetelor. Culmea este că unii dintre cei care au luat poziție împotriva realului stat paralel și a unei justiții la comandă, acum îi acordă creditul pentru formarea unui guvern după chipul și asemănarea lui. Ce fel de oameni suntem?

De frică să nu piardă mandatul

Cât de tare îi urăște Iohannis pe cei care nu îi înghit minciunile și exagerările deșănțate? Se vede cu ochiul liber numai din aparițiile lui televizate, când fața i se schimonosește de dușmănie la pronunțarea cuvântului „PSD”. Din păcate, reacția social-democraților a fost cu mult sub așteptări.

Viorica Dăncilă i a cerut lui Iohannis demisia Și ce dacă

Viorica Dăncilă i-a cerut demisia, nu prin viu grai și cu nucleul dur în spate, ci doar pe Facebook. I-a cerut demisia invocând Constituția, care pe Iohannis oricum nu îl interesează. I-a cerut demisia, parcă la mișto, știind că președintele nu dă doi bani pe vorbele ei, și nici pe ea. I-a cerut demisia știind bine că Iohannis nu o va face. Și atunci? Nu ar fi exclus ca Iohannis să ne urască din frica de a pierde al doilea mandat. De aici și efoturile disperate de a câștiga alegerile din primul tur, cu sprijinul serviciilor și al unei Europe care nu a terminat de secătuit România. De ce din primul tur? Mai ales pentru că voturile sunt subțiate simțitor, fiind împrăștiate aiurea la tot felul de candidați și nu ar mai reprezenta o forță.

author avatar
Valentin Boeru
17.926 afisari

34 COMENTARII

  1. Mutalakul a fost,este si va fi bolnav mintal inca de la aparitia pe piata comertului de copii,indeosebi pentru organe,cine nu il citeste are mari dereglari tot la mansarda.In cazul in care va fi numit de stapanii Coloniei pentru un nou mandat de general guvernator vor simti si manipulatii ce inseamna boala sau bolile Mutalakului cu consecinte foarte grave si cu urmari deosebite pentru intreaga societate.Colonia va fi destructurata,mai ales dpdv economic si blocata la stadiul in care se afla acum 10 ani.

  2. Mai grav este ca noi, votantii, contrar spuselor, nu putem face nimic in fata sistemului si a sts-ului care fraudeaza votul. Putem sta toti acasa, tot cine trebuie iese.

    • Te-ai sculat tarziu , puturoasa mica cu mustacioara ? Ti-e foame ? Usurel cu polonicele cu omleta maron , dai in bulimie ! Nu cumva tu esti si vicontele Brangelosu Anonymous ? Kostya , nu mai ploua cu carnati zbarliti la Tiraspol ? Vine iarna si crezi ca te incropesti cu copeicutele din postari sa apuci ghiocelul ?

      • Mai Baros, mai schimba si tu placa ca ai devenit deja plicticos! De ce te scremi sa scrii aici numai atacuri la persoane, ca de analizat textul va ca nu te duce tartacuta.

        • Ciomega , iar esti dispus sa executi cu evlavie niste matanii autentice cu fruntea tartacutei la buric . D-aia te-au poreclit navetistii de Rabnita domnisoara Kostyuska Sugiuk , ca sufli disperat la oboiul zbarlit cu gusa?

      • THEMEGA ,gica baros asta este Didos de fapt si este tarsita aia care umbla cu tiristii pe centura BOLGHIH La inceput era barbat semi acum este femeie semiA stat 2 ani la Amsterdam si acolo a experimentat suptul si hataiala in matarangi de tot felul De ce crezi ca l apara pe sas ?Pentru ca sas ul ii apara si le da drepturi la harjoneala fara inhibitii

        • Cineva de la redactia National trebuie sa raspunda ca a aciuat plosnite mancurte si vuvuzele savuskineze care se amesteca in treburile interne ale poporului roman , cine cocheteaza cu propaganda stalinista de pe malul stang al Nistrului va plati cu varf si indesat . Vor fi verificate extrem de amanuntit de unde vin I.P -urile care ponegresc Presedintele Romaniei si se va vedea ” contributia ” trollilor mancurti in propaganda stalinista jalnica prin complicitatea si punerea la dispozitie a spatiului virtual . TOTUL SE PLATESTE !

          • Acum de platit mai ramane de vazut cine va platiIa sa vedeti voi cum se impanzesc oamenii in jurul cotrocenistului daca continua cu dispretul si vanzarea romanieiIa sa vezi tarsitele precum angy si gica cum vor pune mana pe munca cinstita ca de s a saturat si mosneagu Sorosul sa mai arunce cu bani la maimuteTara asta a ajuns prea captusita cu maimutele astea hade de babuine si sici de johanisi dementi si de cati iesiti din minte Ahtiatii astia abia asteapta sa bage la burdihane caimacul tarii,abia asteapta sa si imprastie laturile puturoase statute de atata vreme fara a fi la ciolan sus O maimutza dintre ele a ajuns cumva ajutata de statul paralel acolo sus si vrea sa le traga sus pe celelalte Ia uitativa ce ochi bulbucati si lacomi au ,ce bale galbui le curg din buzoaile lor de acromegali

          • Taika Lazar avea pravalia de haine si incaltaminte cunoscuta sub numele ” Paduchele de Aur „situata in vecinatatea Baratiei Bucurestiului , saracii se incaltau si se imbracau de-acolo . Era o lume pestrita , de la femei cu parul despletit , la tiganci murdare si baietandri cu fata manjita de negreala si grasime . Tu n-ai sarmul lui Taika Lazar , scutura-te de paduchi si haleste economic cacao , habar n-ai ce indrugi !

  3. Boierca , ai trollii savuskinezi la datorie , Anonymous si Bragalones de Rabnita , mancurti fruntasi , te aplauda ( posibil sa fie unul si acelasi cu pseudonime diferite ). Vorbesti de funie in casa spanzuratului ? Cine e patruns de ” o ura patologica , de neexplicat si de neacceptat ” , cine arunca cu venin zilnic si incearca inutil sa-l muste de dos pe Iohannis ? Ha ? Ai merita sa te cheme in ring , sa patesti ca Mircea Badea si sa cherlai la podea sub ingrijirile medicului dupa toata bataia asta de joc de atatia ani in care Iohannis te-a ignorat cum ignora un elefant un pitigoi . Nu te poti mandri nici cu consistenta esantionului de analfabeti functional subtiat pe zi ce trece (inclusiv pe cale naturala) , au ramas ceva mai mult de 1 milion de ciurucuri si asistati sociali carora le arunci bobite pentru fidelizare dupa metoda lui Stalin si gasca devotata . Ce faci cu 18 milioane pe care nu poti sa-i pacalesti si nu se sinchisesc sa-ti citeasca ineptiile ? Nu mai rasturna inutil scara de valori , bati campii si cititorii zdraveni la cap refuza sa te mai citeasca si sa-ti ofere credibilitate , ba , chiar te compatimesc si iti sugereaza sa consulti medicul . Citeste interviul cu Valeriu Stoica in ” Contributors .ro” din 10 oct.2019 , s-ar putea sa se realizeze , ” O stanga moderna se poate construi mult mai credibil in jurul USR si PLUS . Au multe sanse sa ocupe acest culoar . APARAND ACEST PARTID MODERN , PSD VA RAMANE CU UN ELECTORAT REDUS ( inclusiv mintal n.m ) SI VA MERGE PE DRUMUL DISOLUTIEI .” Si-uite asa , raman boerii pe drumuri , fara ” obiectul muncii ” !

      • Ba , da-te dracu de capcaun , de cand faci pe altii dobitoci , tembelule ? Asa posteaza orice prost , normal sa-ti altoim cristosi si dumnezei fara numar . Fa-ti dobitoci conationalii mancurti din zooparkul Transnistria , NU INSULTA ROMANII IN TARA LOR , pramatia dracului !

        • Asta faci tu zilnic cu mamusku , sugaciule . Kak zakialalasi stahl ! …..hihihihihihi Ai gura plina de propolis uman , parasuta dreaqu……hihihihihi…

  4. Boerule , cine dreaqu te plateste pentru bazaconiile astea ? Ce satisfactie ai cand primesti banii obtinuti din aruncarea cu laturi si denigrarea zilnica a Presedintelui Romaniei ?

    • Pentru mamitica ta , aia de te-a fatat in sant in loc sa te arunce-n Nistru !

  5. Acest presedinte are o uscaciune sufleteasca si un snobism detestabil,atitudinea lui sultanica si manipularea politica subterana a partidului liberal au distrus intelegerea sociala in Romania.

    • Asta e parerea ta , esti liber sa postezi ce vrei , urnele decid si esti obligat sa te supui majoritatii . Ai altul mai bun ? Se va vedea la vot ca uscaciunea sufleteasca si snobismul detestabil e boala de care suferi tu si cei ce gandesc ca tine .

      • Tovarase gradu,cu epoletii sub haina,o sa fi mirat,sau poate nu,dar sunt romanii adevarati care totusi gandesc.Aveti ,deocamdata,avantajul de proprietate a numaratorilor stsisti dar s-ar putea si astia sa va tradeze odata,nu se stie niciodata!!!!

        • Asa le zici tu la mancurtii din Transnistria , ” romani adevarati ” ? Vezi , ba , Kandianov , ca puti de la o posta a plosnita mancurta . Valea …!

  6. Urmasul , categoric dovedit [rin vorbe si fapte al lui Hitler pe care umanitatea l-a declarat criminal impotriva umanitatii, Klaus Werner Iohannis ataca din 2014 Romania. Acum a devenit ,in mod real un imens pericol pentru siguranta publica romaneasca si europeana. Ce se mai asteapta , ca intreaga Europa sa fie cuprinsa de ura nazista a lui Klaus Werner Iohannis?

  7. Urmasul , categoric dovedit [rin vorbe si fapte al lui Hitler pe care umanitatea l-a declarat criminal impotriva umanitatii, Klaus Werner Iohannis ataca din 2014 Romania. Acum a devenit ,in mod real un imens pericol pentru siguranta publica romaneasca si europeana. Ce se mai asteapta , ca intreaga Europa sa fie cuprinsa de ura nazista a lui Klaus Werner Iohannis?

    • Fa , Livioaie , sefii tai nu vad cat esti de proasta ? Ori esti Anusnymous , ori esti talamba de ” livia „. Ori nici tu nu mai sti cine mai esti ? Cu postarile d-astea vrei sa iesi din iarna ? Mai linge un toi de mitilic si marsh de te culca , ametita alcoolica !

  8. Stil NAZIST,asta e sasul,are ramasite de la Hitler,a uitat ca traim in un stat democratic,pluripartitismul e aceptat in orice tara democratica SASULE,tu de fapt ce vrei?????Nu-ti ajunge cata ura ai semanat,ai invrajbit familii,membrii ai aceleasi familii,ce naiba de nu-ti AJUNGE!Vei fi urat vesnic de poporul ROMAN!Pentru ce mai vei un mandat????Nu iti este rusine,n-ai pic de jena,esti un individ abject,tu te uiti in oglinda?Pentru ce ai facut in astia cini ani vei plati SASULE!!!

  9. Dragi ROMANI,NU MAI VOTATI un asemenea spcimen de om care uraste Romania,poporul roman,si nu face nimic penrtu Romania

  10. Voi nu v-ati prins ca plavanul castiga tot pe valul psd cu nazi?
    NSDAP adica Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei adica
    Partidului Muncitoresc Național-Socialist German de aci deriva Nationalsozialismus adica National Socialist cu diminutivul Natistul in Ro sau Natzismus in germana apoi termenul comun de nazism- era partidul care a aparut ca o contrapondere antibolsevica impotriva lui Stalin. De aci formula Muncitoresc si Socialist pt a dovedi cat de slab e Stalin…
    Ce treaba are plavanul cu mazismul altu ca a adus Psd de la 45% si 70% majoritate aliata in Parlament, la 20% acum (surse Lia Vasilica) si sub 40% majoritate in Parlament, poate ne spune consiglierii de strategie evrei ai Psd…
    Plavanu culmea, nu lupta cu raposatu mustaciosul otravitul Stalin.
    Lupta cu teleomeltenii caracalenii lui Vasilica si Dracnia din beci.

    • Tastez conspirat si constipat din veceul garii Tiraspol . Eu sant Soimarescu Anusnymous , cunoscut cu numele de scena ” Miss Bum-Bum ” , adica Kostyna Sugiuk. Mi-am bagat silicon in botox si astept navetistii de Rabnita sa-i morfolesc la slit cu niste menuete duioase din Prokofiev si Debussy la flautele zbarlite cu gusa , accept si simultan cu ochiul dosnic maron pe partitura de trombon si pomada de vaselina de tanc . Promit sa behai in surdina , impegatul m-a atentionat sa nu mai oracai ca ma raporteaza la Raion .

      • Daca esti de la servici trebuie sa te intereseze si Transnistria. Era un avanpost bine gandit de maresal care permitea atac si contraatac rapid, ranforsare rapida a trupelor, aprovizionare strategica pe front dar si punct defensiv. Transnistria e de fapt o linie Maginot gandita de maresal daca lasi un pic munca campului ai sa intelegi cat de importanta era si e Basarabia si Transnistria strategic pt Romania.

        • Soimarescule , esti fumator si paznic la depozitul de la Colbasna ? Ai grija unde arunci chistocul , iti pierzi zooparkul .

      • FA KOSTINA, DESTRABALAT O ,AI VENIT DE LA AMSTERDAM CU SALELE SI FOFOLOANCA DISTRUSE VREI SA NE FACI SI NOUA,, O TARA CA AFARA ”NEBUNO!TE SFATUESC SA LASI TARA ASA CUM ESTE EA CU OAMENII EI CREDINCIOSI SI DE OMENIE Cand ti e dor de hataiala du te fa acolo ,fa ti mendrele apoi vino inapoi ca aici aerul e curat fa stricat o

  11. Evident ca dupa 15 ani de bolsevism plin, 30 de ani de de comunism despotic si alti 30 de ani de postcomunism perceptiile senzoriale sunt diminuate ca vazul batranului de 75 de ani prins de cataracta impielitata alba. Nu o sa mai vada florile superbe de peste gard. Pentru ca el saracu nu mai vede nici gardul.

  12. Cati pui de ceoloveci au ramas in tara dupa plecarea trupelor rusesti ?
    Chiar daca-s putini au pus mana pe putere folosind arma PSI (psihotronica )arma victorioasa a lui Stalin ! Stalin nu mai e dar arma e !
    Un neamt ,Carol I ,le-a dat cu tifla si a facut Statul Romania pe harta Europei !
    Alt neamt.Ferdinand ,facu Marea Romanie !
    De teama lui Iohannis tremura puisorii de cioloveci si iesira la atac !Mac,mac …!
    Pe 26-27 Mai o luara un bot ; pe 1o Oct.o luara un bot !Acum pe 10 Noiembrie vor cadea detot ! Nici in Siberia nu mai au loc Hai sa le uram noroc ca-n Siberia sa aiba LOC !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger