AcasăNewsIohannis atrage atenția: măsurile de relaxare nu se aplică localităților aflate în...

Iohannis atrage atenția: măsurile de relaxare nu se aplică localităților aflate în carantină

După 15 mai, când România va ieși din starea de urgență, dar va intra într-o stare de alertă, ca urmare a faptului că, din câte a subliniat Klaus Iohannis, „suntem, din păcate, încă într-o epidemie de COVID-19” , se vor lua uneme măsuri de relaxare a restricțiilor de circulație.

„În primul rând, după 15 mai putem, în principiu, să ne mișcăm în interiorul localității unde avem treabă, dar este clar: nu e bine să exagerăm. Deplasările să se facă atunci când sunt necesare, dar nu va mai fi nevoie să declarăm în prealabil unde mergem”, a anunțat președintele, luni după-amiază, de la Cotroceni.

Chiar și așa, primul om în stat a precizat că „măsurile de relaxare, de mișcare mai liberă – atenție!- nu se aplică în localitățile care sunt în carantină”. Și că, în cazul localităților respective, „această relaxare nu va avea loc decât atunci când ni se spune de la experți că pericolul este diminuat”.

Citiți și: Iohannis: Din 15 mai se redeschid saloanele de coafură și cabinetele stomatologice

Anunț de la Cotroceni: starea de urgență nu va fi prelungită, dar va fi urmată de o stare de alertă

author avatar
Cristina Stefan
101 afisari

2 COMENTARII

    • Huuuuooo , Kostea Sugiuk , iar ai dat pantalonii jos in piata Tiraspol ca nu-ti cumpara nimeni borcanele cu stevie labuite din camara lui Rammstein ? Te urcam in molotov si te ducem la sediu , sa vezi ce-ti umflam falcile si iti bombardam rozeta , ai facut Transnistria de ras , hoitule !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger