AcasăNewsIohannis, atacuri la PSD si din Piata Victorei: In Europa nu conteaza...

Iohannis, atacuri la PSD si din Piata Victorei: In Europa nu conteaza PSD/Catastrofa de guvernare pesedista

Pe langa faptul ca a laudat echipa PNL-ului care s-a inscris in cursa pentru europarlamentarele din 26 mai, declarandu-se convins ca vor si castiga alegerile, presedintele nu a ratat ocazia sa atace inca o data principalul partid aflat la guvernare.

„Stiti cine nu a fost acolo? (…) in Europa nu conteaza PSD, fiindca au dovedit ca nu sunt in stare de ni-mic!”, considera Klaus Iohannis.
Primul om in stat si-a continuat discursul in fata sustinatorilor PNL- veniti in Piata Victoriei din Bucuresti si din mai multe judete ale tarii precum Cluj, Arad si Timisoara – afirmand ca „PSD-ul de la inceput a fost interesat doar de oamenii lor, PSD-ul a venit la guvernare nu sa rezolve problemele romanilor, PSD -ul nu este interesat de romani si de Romania, PSD-ul este interesat sa-i fie bine lui Dragnea”, concluzie care i-a facut pe manifestanti sa huiduie si sa scandeze „PSD, ciuma rosie”.

„Rusine”

Mai mult, Iohannis a afirmat, cu referire la pesedisti, ca „vor sa inghenuncheze justitia romaneasca” si a adus in discutie, din nou, ceea ce considera a fi o „guvernare esuata”. „Stiti care este problema imensa? Odata ce pierdem independenta Justitiei pierdem tot – economia, bunastarea romanilor, si pana la urma, prin politica PSD-ului ajungem in catastrofa. Si cineva la sfarsit, va plati (…) pentru toate aceste lucruri vor plati romanii. Si aceasta catastrofa de guvernare pesedista se va simti si in buzunarul tau si-n buzunarul tau (…) noi toti vom plati pentru aceasta guvernare pesedista esuata. S-au cocotat in varful statului infractorii, nu ca sa rezolve problemele Romaniei (…) ca sa se ajute ei pe ei. Rusine!”, a continuat primul om stat.

Pe final de discurs, Klaus Iohannis a indemnat lumea sa vina la referendumul pe care l-a convocat in ziua europarlamentarelor, subliniind ca transmite mesajul din calitatea sa de prim om in stat. „Fiindca asa nu se mai poate, va chem eu, presedintele Romaniei, la vot la referendum. (…) Eliberati Romania, va astept pe toti la vot, pe 26 mai, pentru Romania, pentru viitorul Romaniei!”, a fost auzit Iohannis spunand la evenimentul desfasurat in preajma sediului Guvernului.

214 afisari

2 COMENTARII

  1. Cati bani a absorbit conducerea politica a Romaniei din Ue? 0. A ramas la o rata de sub 40% cand Polonia are o absortie de aproape 100% iar Spania si-a facut infrastructura dubla de bani Ue sa fie acolo autostrazi duble chiar daca nu circula nimeni lasa sa fie. Let it be. Corina Cretu a spus ca nici o autostrada si nici un mare proiect euro nu se face pe bani Ue?Atunci ce sa votez tampiti. A e valabil si Pnld. Pe vremea liberalului Boc lucea gropile Transalpina in coasa lui… Sa lasam mostenirea interlop deepstatala a campioani Cluji. Cat a pompat psihofrenicul Boc uite in detrimentul Vaslui am luat asa la alegere… sa nu pice de pilda Slatina or Caracal unde se vorbeste ca undeva de mult s-a rasturnat o caruta de prosti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger