AcasăNewsIohannis atacă din nou PSD-ul: Așa arată o guvernare eșuată!

Iohannis atacă din nou PSD-ul: Așa arată o guvernare eșuată!

Deși mulți se așteptau ca președintele să iasă în fața presei cu un anunț ce ține de propunerile de interimari trimise de premier la Cotroceni, zilele trecute, Klaus Iohannis nici măcar nu a menționat subiectul, ci a adus în discuție cazul de la Caracal, ca element esențial al mesajului transmis în urmă cu doar câteva minute.

Practic, declarația a reprezentat încă un prilej pentru primul om în stat de trimite săgeți în directia PSD-ului. A acuzat întârzierea în luarea unor măsuri, aducând în discuție faptul că a cerut Guvernului ca, pana la finalul lunii august, „să adopte masuri astfel încât in situații precum cea de la Caracal să nu mai existe întarzieri criminale în acțiunea autorităților statului”.

Iohannis a concluzionat că „PSD este specialist în a tărăgăna lucrurile, sperând ca oamenii să uite cui îi revine, de fapt, responsabilitatea. Vedem în aceste zile doar o luptă politică surdă pentru a rămâne cu orice preț la putere”.

Totodată, președintele a acuzat lipsa investițiilor majore, și faptul că nu se construiesc spitale și autostrăzi. „PSD nu este preocupat de toate aceste lucruri (…) de maxim interes pentru oameni, ci doar de a securiza puterea, scoțând funcții la mezat. Așa arată o guvernare eșuată. Garantarea siguranței publice de către stat este fundamentală (…) românii (…) așteaptă soluții rapide, dar guvern PSD nu și-a înțeles niciodată rolul”, consideră Iohannis.

Mai mult, lideryl de la Cotroceni – despre care se știe că aspiră la un al doilea mandat în fruntea statului –  a ținut să mai aducă în discuție faptul că „PSD a primit mai multe propuneri concrete, pe unele le-am transmis chiar eu, însă acestea sunt pur și simplu ignorate”.

114 afisari

2 COMENTARII

  1. Precizare, nu simpatizez, da, de loc, conducatorii actuali PSD iar pt sas, am un motto :
    „Prostul are un mare avantaj în fața omului cu bun simț; este întotdeauna mulțumit de sine însuși.”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger