AcasăNewsIohannis atac la PSD si la ministrul Sanatatii. "Este revoltator"

Iohannis atac la PSD si la ministrul Sanatatii. „Este revoltator”

Alegand o ceremonie gazduita, marti, de Palatul Cotroceni, in cadrul careia urmeaza sa fie decorate institutii din sfera medicala, pentru a face referire la domeniul Sanatatii, Klaus Iohannis nu a pierdut ocazia pentru a lansa, o data in plus, sageti la adresa principalei formatiuni aflate la guvernare -PSD.

„Cunosc foarte bine sistemul de sanatate din Romania. Am fost pacient in spitale publice din tara si stiu cu ce se confrunta medicii si asistentele medicale (…) am vizitat spitale publice si private si centre de cercetare medicala”, a inceput prin a mentiona Klaus Iohannis, in cadrul discursului sustinut la evenimentul aflat in plina desfasurare la momentul redactarii acestei stiri.

Klaus Iohannis a reluat ideea exprimata in cateva randuri deja – si anume aceea privind „esecul guvernarii social-democrate. „Din pacate, actuala guvernare PSD este un esec de la un capat la altul”. PSD a promis romanilor nu mai putin de opt spitale regionale si un spital republican. A promis, de asemenea, reabilitarea, modernizarea si dotarea spitalelor existente. Agenda publica este acaparata, de peste doi ani, de problemele personale ale liderilor PSD certati cu Justitia”, a afirmat presedintele.

Criticile presedintelui s-au indreptat in mod direct si catre Sorina Pintea, pe fondul controalelor inopinate pe care ministrul le-a facut in ultima perioada in spitalele din tara. „Este revoltator ca ministrul Sanatatii a pornit o campanie mai degraba de imagine, decat una de informare prin spitalele din tara.Cum sa mai creada cineva ca PSD chiar va construi noi spitale?”, a acuzat Iohannis.

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger