AcasăNewsIohannis are un sustinator neasteptat - Nelson Mondialu': Sa fii conducator de...

Iohannis are un sustinator neasteptat – Nelson Mondialu’: Sa fii conducator de tara, sa ne scoti din criza financiara!

Dupa ce colegul sau de partid, Ludovic Orban, i-a facut prezidentiabilului ACL o prezentare „cu cantec”, zilele trecute, care a facut inconjurul Internetului, Klaus Iohannis s-a trezit, de aceasta data, ca are un sustinator neasteptat, chiar in randul clujenilor. Este vorba despre afaceristul cunoscut drept Nelson Mondialu’.

Deja celebru pentru declaratiile sale spumoase, in termeni cat se poate de directi si de plastici, Nelson Mondialul, cel care a reusit „performanta” sa puna pe jar serviciile de securitate americane, dupa ce a aparut cu sceptrul in care are o sabie, chiar pe holurile hotelului in care era cazat Joe Bidem, aflat in vizita lunile trecute, la Bucuresti, a revenit in centrul atentiei, duminica, dupa ce a postat pe Internet un mesaj video, in care isi manifesta sustinerea pentru candidatul Aliantei Crestin Liberale.

Imbracat lejer, intr-un halat rosu si pantaloni negri, fara sa se lipseasca de faimosu-i insemn al puterii, Nelson a pornit camera de luat vederi si a inceput sa spuna ce a vea de transmis. „De ce sa nu fim si noi condusi, cinci ani, pentru proba, de o minte luminata nemteasca, Klaus Iohannis, care 5 mandate de Sibiu are de primar in Sibiu si-si face treaba”, se intreaba Nelson Mondialu’.

Si daca aceste atribute ale actualului edil al Sibiului s-ar putea sa nu fie suficient de convingatoare pentru privitorii mesajului postat pe contul sau de pe o retea de socializare, Nelson ii imbie pe votanti sa-l creada pe cuvant, nu de alta, dar el nu s-a inselat niciodata in vreo privinta de maxima importanta. „Io-l votez pe dl Iohannis (…) Om simpatic, om impunator, alura atletica sportiva. Acuma eu nu vreau sa zic de astialalti, o rusine la noi in tara. (…) Eu il aleg pe el, ascultati ce va spun eu, Nelson niciodata n-o gresit”, sustine afaceristul.

Concluzia lui Nelson Mondialu’ e simpla si… cu rima: „Doamne ajuta, domnule Iohannis, (…) sa fii conducator de tara, sa ne scoti din criza financiara”.

[youtube]eNc-ew7rrCM[/youtube]

author avatar
eNational
2.249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger