AcasăNews"Iohannis are sanse sa-l bata pe Ponta la alegeri, daca va fi...

„Iohannis are sanse sa-l bata pe Ponta la alegeri, daca va fi sustinut de toata dreapta”

Presedintele Traian Basescu crede ca liderul PNL Klaus Iohannis are sanse mari la alegerile prezidentiale, insa are nevoie de sustinerea tuturor partidelor de dreapta pentru a-l putea bate pe Ponta.

„Eu zic ca are sanse sa castige Iohannis alegerile prezidentiale cu conditia sa aibe toata dreapta sustinandu-l, sper ca pana la alegeri va intelege… Inclusiv PMP, atat cat are… . Noul partid care de fapt e o noua alianta care trebuie sa fuzioneze pana in 2017, raman sceptic in ceea ce priveste fuziunea, eu cred ca ei au mers prea mult in declaratii pe aceasta tema. Aici mai avem o treaba, daca se face fuziunea, cand noul partid, in care PNL va fi sef de fila va lua in spate ce a primit gratis de la PDL si va fugi la acte violente impotriva statului. Nu as fi facut niciodata asa ceva. Asta e o solutie luata de doi sefi disperati de partid, dupa esecul de la europarlamentare”, a declarat Traian Basescu la B1 TV.

Desi crede ca Iohannis are sanse sa ocupe fotoliul de presedinte, seful statului spune ca il va sustine pe Cristian Diaconescu atat cat ii va permite statutul de presedinte. „PDL va ceda candidatura in favoarea PNL, PMP are un candidat pe Cristian Diaconescu pe care il voi sustine cat imi permite statutul de presedinte. Are cifre mici, dar sa scoată un scor bun, daca nu sa intre macar in turul doi. Nu ma intereseaza locul MRU”, a mai spus Basescu.

author avatar
Alina Costache
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger