AcasăNewsIohannis, apel către forțele politice de la Chișinău

Iohannis, apel către forțele politice de la Chișinău

Preşedintele Klaus Iohannis adresează tuturor forţelor politice din Republica Moldova un apel ferm pentru respectarea democraţiei şi a statului de drept. 

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a> Sursa foto Twitter

Apelul vine în contextul situaţiei politice din Republica Moldova.

„Stabilitatea Republicii Moldova este esenţială pentru continuarea parcursului european al acestui stat, care s-a angajat să ducă la îndeplinire un amplu proces de reforme, inclusiv în ceea ce priveşte statul de drept şi buna guvernare, în conformitate cu angajamentul său faţă de Uniunea Europeană, în baza Acordului de Asociere”, susţine preşedintele Iohannis.

În ce privește rezolvarea situației de criză, președintele României consideră că, în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova, singura soluție este „dialogul responsabil al tuturor forțelor politice, care trebuie să manifeste calm și reținere în această perioadă și să acorde astfel prioritate stabilității politice a țării”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
75 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pe sasu il doare undeva de romani,nici de la noi nici din Republica Moldova,se baga si el in seama, ca musca in c…. calului!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger