AcasăNewsIohannis anunta ca va raspunde in "timp rezonabil" propunerilor trimise a treia...

Iohannis anunta ca va raspunde in „timp rezonabil” propunerilor trimise a treia oara de Dancila

Presedintele bate moneda pe independenta procurorilor, dar nu si pe cine ne apara de ei

Aflat in Germania, presedintele a facut referire la aspecte ce tin de politica interna, intrebat fiind de ele jurnalistii romani.

Dupa ce a participat, la Aachen, la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare si integrare franco-german, Klaus Iohannis a anuntat ca la Cotroceni echipa prezentiala face deja o analiza in cazul propunerilor trimise a treia oara presedintelui – in speta Lia Olguta Vasilescu la Dezvoltare si Mircea Draghici la Transporturi -nominalizari insotite, de aceasta data, de o serie de inscrisuri. „Aceste documente sunt in analiza departamentului de specialitate la Administratia Prezidentiala si, imediat ce voi reveni in tara, voi discuta si vom vedea ce ne-a trimis acolo doamna prim-ministru si, intr-un timp rezonabil, voi formula un raspuns la aceste propuneri”, a raspuns Iohannis cand a fost intrebat daca intrunesc acum aceste propuneri conditiile pentru a fi numiti ministrii in cauza.

Va amintim ca zilele trecute, de la Cotroceni a fost trimisa o scrisoare premierului, prin care se explicau motivele pentru care au fost refuzate cele doua nominalizari si invocate lipsa unor documente.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger