AcasăNewsIohannis anunta ca "in aceasta saptamana nu va exista nicio schimbare de...

Iohannis anunta ca „in aceasta saptamana nu va exista nicio schimbare de ministri”

Iohannis cica gireaza doar pentru ce a semnat...

In conditiile in care in urma cu cateva ore s-a aflat ca Lucian Sova a demisionat de la Transporturi, iar social-democratii aveau doua noi propuneri de ministri – una tocmai pentru Ministerul Transporturilor, in persoana lui Mircea Draghici, si cealalta la Ministerul Dezvoltarii – in persoana Liei Olguta Vasilescu – presedintele a transmis, in urma cu scurta vreme, ca nu va accepta nicio schimbare la nivel de echipa guvernamentala pana dupa Ziua Nationala.

„Am primit astazi, la doua zile de la remanierea guvernamentala, o propunere de remaniere guvernamentala (…) acest lucru nu este de bun augur, avem guverne PSD-ALDE de nici doi ani. (…) PSD-ul este deja la al treilea guvern in nici doi ani. Au fost schimbate enorm de multe persoane pe pozitiile de ministru. I-am numarat (…) sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt acum ministri in aceste Guverne. (…) 70 in nici doi ani. Pot sa va spun ca asa nu se poate guverna. (…) De asta se ocupa PSD-ul, sa schimbe ministri. (…) Este ceva ce nu s-a mai intamplat (…) si in acest fel nu se poate continua. Eu nu sunt de acord sa contribui la o astfel de guvernare, care seamana mai degraba cu un carusel”, a subliniat presedintele, intr-o declaratie de la Cotroceni.

Seful statului a precizat ca analizarea noilor propuneri va fi facuta „cel mai devreme” dupa sarbatorile dedicate Centenarului si Zilei Nationale. „In acest sens, (…) in aceasta saptamana nu va mai exista nicio schimbare de ministri (…) Pana dupa 1 decembrie nu se va schimba nimic”, a conchis Klaus Iohannis.

author avatar
Cristina Stefan
119 afisari

2 COMENTARII

  1. Dupa pumnii in gura de ieri si alaltaieri a venit si sutul in fund ! Iohannis isi bate joc de natari cum ii place lui si naraii nau ce sa ii faca :)) Doar bocete prin presa si pe la tv si zgaraiat pe ochi, marele maestru in politica interna a invins!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger