AcasăNewsIohannis anunta ca e "ferm hotarat" sa candideze pentru inca un mandat...

Iohannis anunta ca e „ferm hotarat” sa candideze pentru inca un mandat la Cotroceni

Klaus Iohannis a ales sa isi comunice decizia de a intra din nou in cursa prezidentiala chiar de la Sibiu.

Pana sa isi revada fostii colegi, prezenti la un eventiment organizat, sambata, la 40 de la incheierea liceului, Iohannis a facut o scurta declaratie in fata presei, care a sunat astfel: „am luat o decizie importanta si vreau sa v-o comunic aici, in aceasta dimineata frumoasa. Sunt ferm hotarat sa candidez pentru inca un mandat de presedinte al Romaniei”.

Ulterior, in cursul dupa-amiezii, liderul de la Cotroceni a adaugat cateva precizari pe aceesi tema. „Mi s-a parut ca scena politica romaneasca a intrat intr-o faza destul de tulbure (…) in orice caz, mi s-a parut ca este necesara o clarificare a intentiilor mele pentru ce urmeaza (…) cred ca PSD-ul nu este fericit ca a facut astazi acest anunt”, a tinut sa mentioneze primul om in stat.

Viitoarele alegeri prezidentiale vor avea loc in cursul anului viitor.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

209 afisari

1 COMENTARIU

  1. Alo SIE, sa îl puneți iar, ca e de-al vostru vânzător de oameni mici(copii) sau mari….. un gaozar…. Se pare ca nu e prea apetisant pentru vest, pe israelieni ii vede rău, nu a adus nimic bun pentru România și români…… E doar foarte prost, dar executa cu rânjetul pe buze…. Hai Dragnea cu reforma odată!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger