AcasăNewsIohannis anunta ca e "aproape hotarat" sa convoace un referendum pe 26...

Iohannis anunta ca e „aproape hotarat” sa convoace un referendum pe 26 mai

Presedintele a adus in discutie eventualitatea convocarii unei consultari populare pe justitie, in aceeasi zi in care au loc alegerile europarlamentare. Nu a anuntat inca o hotarare ferma, ci doar ca e „aproape” decis in aceasta privinta.

Prezent la o dezbatere gazduita de Palatul Universul, din Capitala, Klaus Iohannis a inceput prin a spune ca „s-a vorbit mult despre referendum si am spus in mai multe randuri ca lucrurile trebuie evaluate din foarte multe puncte de vedere (…) nu am vrut sa convoc un referendum doar ca sa ne aflam in treaba si sa nu treaca, pentru ca nu participa lumea (…) discutia nu a revenit intamplator pe referendum”.

Amintind de recenta decizie a Curtii Constitutionale, care a statuat ca poate fi organizata o consultare populara in aceeasi zi cu un scrutin, presedintele a explicat ca la Presedintie are loc o ampla evaluare a chestiunii. „Am inceput sa analizez impreuna cu echipa mea de la Cotroceni cum ar fi daca as convoca un referendum fix pentru data alegerilor europarlamentare. La inceput am fost putini relativ entuziasti pentru aceasta idee, adica eu si alti 2-3, dar am reusit sa conving mai multi ca trebuie sa judecam foarte, foarte bine aceasta chestiune. (…) Lucram deja intens la asta, analizam datele, variantele. (…) Eu sunt aproape hotarat sa convoc referendum pentru data de 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare. Aproape”, a declarat Klaus Iohannis.

133 afisari

7 COMENTARII

  1. #aproapehotarat,
    Asta e noul curent lansat de Klaus cel buimac. Personajul asta deconectat de realitate a inceput sa-mi faca mila. El, fiind mai tot timpul atipit, cand se trezeste brusc are revelatii, realizeaza ca e o piesa de decor in politica romaneasca si de aia e aproape sa hotarasca ceva, ca busitura care urmeaza s-o ia, sa nu fie prea dura.
    Intoarce-te pe partea ailalta si somn usor, sturlubaticule !

  2. Hă, hă, hă, parcă văd cum bagă capul între umeri și nu mai vorbește câteva luni după acest, probabil, referendum. Românii nu s-au dus ei la vot când a fost vorba despre referendumul pentru familia tradițională, când a fost inițiat de biserica ortodoxă și vor merge acum? Nici europarlamentarele nu îi interesează prea mult. Cine îi va mobiliza? Cucu (nu cel de la transporturi).

  3. UN AMARAT SASUL ASTA,VORBESTE NUMAI SA SE AFLE IN TREABA,IN FOND NU SPUNE NIMIC,NUMAI VORBESTE ,ADICA SCOATE SUNETE PE GURA,MAI BINE AR TACEA,VORBA FILOZOFULUI….

  4. Pentru ofiterul acoperit SIE si sclav al Vaticanului penalul curist Klaus Werner Iohannis,mesajul este valabil pentru intreaga trupa de homosexuali bruxelezi cu sort din SIE : adrian nastase klaus iohannis victor ponta daniel ciubotea curlatean rares manescu crin antonescu…….. and so on : sunteti niste gunoaie antinationale beneficiare ale Loviturii de Stat din 89- opera Vaticanului, iar pentru jefuire si tradare de tara unii dintre voi vor ajunge la doi metrii in pamant altii la parnaie.Tradarea de Tara nu va cunoaste iertare.fantosa Klaus, de ce capra aia a ta penala merge la parchet cu gluga in cap ?pulimea infecta neomarxista bruxeleza Rezist a Vaticanului este confuza, nu intelege de ce capra aia ta iese la poza in cracii goi iar la procuratura, pentru intrarea in posesia unor case prin falsificarea actelor se duce cu gluga in cap !a mintit procuratura spunand ca este gripata iar la interval de cateva zile a iesit la procesiunea religioasa in flasneta goala.foarte gripata capra aia a ta penala.bine ca nu a facut roata la slujba.nu avea nici chiloti pe ea….Pe teritoriul Romaniei NU vor exista niciodata legi care sa le permita homosexualilor si lesbienelor sa se casatoreasca sau sa adopte copii-toleranta 0,,,pentru datul in caca trebuie sa renunte la cetatenia romana,drumul cu sens unic spre tarfa neomarxista UE a Vaticanului este doar pentru ei.Anul 2019 ESTE ANUL in care Romania va iesi definitiv din tarfa sionisto marxista UE a Vaticanului +iHS+… Romania NU va fi niciodata parte a proiectelor sioniste ale Vaticanului +iHS+ atat cel european-Stalele Unite ale Europei(mixing race females europeans with afro arab men) cu capitala la Bruxelles cat si cel eurasiatic-Statele Unite ale Eurasiei(mixing race females russians with asian mens) cu capitala la Astana,niciodata.Mesajul celor 4 milioane de romani langa care mai puteti adauga 2 milioane a fost unul ferm – Nu se trece pe aici.Parteneriatul Tarii MELE cu America Conservatoare este unul STRONG si asa va fi de acum inainte pentru 1000 de ani,si punct. https://www.activenews.ro/stiri-politic/Iohannis-spune-ca-sustinatorii-%E2%80%9Einfatuati-ai-Referendumului-pentru-Familie-%E2%80%9Eau-promovat-ura-si-ca-%E2%80%9Eromanii-i-au-tratat-cu-flit-155081

  5. Vorba constructorului anal ist Iulian Fota-Cand Europa iti impune ceva se gasesc o mana de nationalisti de autohtonisti care se opun a tot ce e mai bine…
    Fota e ghaozar deci nu numai se curist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger