AcasăNewsIohannis, alte minciuni

Iohannis, alte minciuni

Arsenalul de minciuni și tertipuri îl va ajuta să mai domnească încă cinci ani

Ceea ce se întâmplă cu primarul de la Cotroceni nu este de râs. Ar trebui să ne pună pe gânduri, să fie un semnal de alarmă. Exceptând presa obedientă sau subordonată lui și camarilei, toți ceilalți au avut curaj să facă un pas în față, criticându-i ieșirile la limita bunului simț și derapajele politice. Măcar atât, pentru că prea puțini sunt cei care au îndrăznit să-i scormonească existența din vremea când era primar la Sibiu sau să dezvolte informații esențiale în posesia cărora au intrat. Afaceri cu case, intermedieri dubioase la înfierea de copii, retrocedări a sute de imobile valorând între 15 și 18 milarde de euro sau prietenii bizare cu cetățeni despre care serviciile de informații ar putea scrie romane întregi. Replica lui Iohannis, ciclică și palidă, a fost lapidară. Nu am fost niciodată cercetat!

Arsenalul de minciuni și tertipuri îl va ajuta să mai domnească încă cinci ani

O fi fost sau nu cercetat nu mai contează, nu mai are rost să ne scărpinăm în creștet acum. A trecut vremea, lucrurile s-au uitat, martorii fie nu mai sunt de găsit fie sunt morți. Restul sunt surzi sau orbi și preferă să se bucure de pensie decât să deschidă gura. Rămâne însă denaturarea adevărului, căreia nu poți să-i spui decât minciună.

Singura realizare din mandatul din cinci ani

Redacții colege și jurnaliști cu greutate au sesizat însă minciunile din noul val, practicate de îngâmfatul de la Cotroceni. Vorbește cu nonșalanță despre statul de drept, despre angajamentul lui față de lege și de dreptate dar, pe de altă parte, este primul care ia la șuturi Constituția. „Încălcările Constituției de către președintele României în cei cinci ani de mandat sunt multe și grave. Putem spune astfel, fără riscul de a greși, că singura realizare a lui Klaus Iohannis în cei cinci ani de mandat e încălcarea Constituției. Și nu sporadic, ci constant. Și nu pe șest, ci fățiș, ostentativ, gen, mă doare-n cot de acuzația c-o calc în picioare, ce-o să-mi faceți, o să-mi luați caii de la bicicleta cu care mă duceam pe vremuri la mîndruța Carmen de la Sibiu?!” (Ion Cristoiu – Evenimentul zilei). Nici eu nu mai pot să îmi dau seama cum ar fi corect să spui, după cum era de așteptat sau după cum nu era de așteptat, nimeni nu a luat vreo măsură? Grindeanu și Tudose nu contează, au fost premieri de umplutură de la care nu trebuia să ai pretenții.

Ludovicul noua unitate de măsură a slugărniciei limbiste Ion Cristoiu

Dar Dragnea și Tăriceanu, din moțul alianței PSD-ALDE? Dar Viorica Dăncilă?

A zburat puiul cu ața

Liviu Dragnea era mereu încurcat de dosarul penal pe care îl avea în spate și care, la vremea respectivă, nu era rezolvat. Putea să bată cu pumnul în masă, cerând suspendarea lui Iohannis? Sigur că putea, dar până la urmă alții au găsit soluția: Dragnea la pușcărie și Iohannis merge mai departe, nestingherit. Cine a cîștigat și cine a pierdut? Putea Tăriceanu să nu oscileze între „nu este oportun” și „nu știm reacția Uniunii Europene”? Sigur că putea, dar, în politică trebuie să știi și când să fii curvă, băgând pe alții la înaintare, și când să ameninți fără să faci nimic. Degeaba flutură acum Viorica Dăncilă stindardul de luptă. E de ochii lumii, să nu zică cineva că n-a luat atitudine și că l-a lăsat pe Iohannis să-și facă de cap.

Liviu Dragnea marele perdant al deciziilor bâlbâite

Apropourile ei că președintele ar putea fi suspendat nu sperie pe nimeni, ci doar stârnesc râsul. „Și dacă n-a pățit nimic, dacă nici măcar n-a fost supus unei amenințări cu suspendarea, e mai mult ca sigur că următorii cinci ani de mandat, garantați lui Klaus Iohannis de Instituțiile de forță, în frunte cu Serviciile secrete, vor fi cei ai unor incredibile abuzuri anticonstituționale din partea lui Klaus Iohannis. Dacă în primul mandat, cel în care președintele a avut grija examenului care e confirmarea la prezidențiale, Klaus Iohannis și-a făcut de cap, tratând Constituția ca pe o târfă de serviciu, ce ne putem aștepta în al doilea mandat, când el va fi scutit de această grijă și mai ales când va avea Guvernul Meu?” (Ion Cristoiu – Evenimentul zilei). Păi nu-i păcat să-l suspendăm tocmai acum?

Tătucul zâmbitor al națiunii

Sunt singurele minciuni pe care Klaus Iohannis le scoate pe gură, astea cu respectarea legii? Sub nicio formă. A promis, bunăoară, că nu se vor tăia pensii și salarii pe timpul guvernării Orban.  Și ce dacă a promis, atât timp cât are la îndemână alte șiretlicuri financiare prin care poate reduce veniturile românilor?

Viorica Dăncilă figurantă în tabloul cu războinici

Nu taie nimic, în schimb desființează voucherele de vacanță sau sporurile și bonusurile acordate angajaților. De ce să taie vreun leu și să-și ridice lumea-n cap când, mult mai simplu, poate cere guvernului Orban să aplice un impozit progresiv pe salarii, depășind cota de 10 la sută actuală sau când poate cere aceluiași Orban să anuleze creșterea punctului de pensie? Iar dacă, prin primăvară, va pune la punct și suspendarea tuturor ajutoarelor sociale pentru pensionarii și familiile cu venituri mici, tabloul prinde contur. Și, peste toate astea, râzând afabil ca un tătuc al națiunii, ne va spune că ne iubește, dar mai întâi să-l votăm și să-l punem președinte.

author avatar
Valentin Boeru
4.100 afisari

31 COMENTARII

  1. Dreptate aveți vizavi de acest MUT penal…doar nu credeți că are vreo jenă în a distruge normalul pentru propria siguranță… este doar un trădător de același calibru cu Marinarul… Domn’le, e nebună lumea! Va fi rău, dar să nu uite… nu suntem doar mulți și prosti… când îi vine vremea, să se țină, că pleacă învârtindu-se la negură! Doamne ajută!

    • Nu esti nici macar J.B , asta e un whisky la 15-20 euro sticla , esti o posirca puturoasa amestecata cu mitilic si apa de Nistru . Ba , Kostya , sincer , la purecii si peduchii care te-au invadat , ce-ai face daca Raionul te-ar recompensa cu o sticluta de Isabella Islay , aia decorata cu diamante si aur si care costa 6,4 milioane de dolari ? Ai mai behai pe-aci ca proasta-n targ sau ai zbughi-o in Koreea de Nord ?

      • ba, postac inept, chiar crezi ca au vreun efect aceste boraturi pe care le postezi? adica oricine e impotriva banditului sasalau e pro-mopscovit? eu sunt pro-roman 100%, si tocmai de aceea ii urasc de moarte pe cei ca sasul, basexu, securistii si slugoii or, ca tine! ai auzit de lagare de munca? ei bine, nu suna bine, dar le vom face pentru voi.

        • Kostya , acum esti Ivan Andropov ? Ba , talambule , ti-ar trebui un lagar de munca ca sa nu mai stai de pomana si sa tai frunza la caini . ” Banditu sasalau „te asteapta cu drag sa-l saruti patimas pe ochiul dosnic maron . Muahhh! Ai mare grija , daca da un vant iti zboara peruca si aterizezi la Ranita feliat , zevzecule !

  2. Adevaratul J.B. esste Johannis Berner sau Mutalakul.iar valoarea lui reala este -15-20 de marci rusesti,din alea pe care le-a primit urss ca sa care din rdg ajungand prietenii canc(i)elarilor de dupa 1990.Acest J.B,un fel de posirca umana,este cel mai vestit samsar de vanzari,intermedieri in acest sens,al puradeilor ramasi fara parinti dupa 1990.

    • Bragallone , te-ai deconspirat ca un talamb , postezi cu nick-uri diferite , esti si J.B , si Anonymous , si Cristian , si Suvorov , si Livia , si etc , adica nimfomana Kostyuska Sugiuk , puicuta paroasa de la cabinetul oo din gara Tiraspol . Siktir !

      • @bleah ,ti e greata asa i ?Esti paranoic si dement exact ca ai tai vajnici camarazi naziAm auzit ca o saptamana esti semifemeie si una semibarbat ,dar niciodata barbat Ai venit gaurita toata de la Amsterdam Ba nazista lesby ,te legi de oamenii din Transnistria degeaba ,,Sputnik,,este un ziar la fel ca ,,AfD ”al vostru Vezi ca in Germania extremistii nazi sunt ridicati direct de pe strada cu catuse

        • Domnule pederast, mănânci caca la fel cum ti o bagi in bul. Sa ei apărarea unui om care nu a facut nimic pentru țara asta. Aici se poate sa gresesc, nu a facut nimic pentru romani, probabil pentru voi ăștia care va umblați in portbagaj, probabil ca azi aveti mult mai multe drepturi decat pe vremea chiorului. Deci, hahalera asta prezidențială nu a facut nimic pentru popor, decat pentru securisti si pentru bulani. In rest mult pe vacante, a bifat. Si acum fierbe de ura, ca poate i se încurca itele si ii taie poporul concediu de 5 ani

        • Esi constient bai cutra nazi ca sunteti rai si prosti Nu sunteti capabili sa deschideti gura aia spurcata ca imediat apar improscaturi fetide si baloaseFiinta asta matusalemica cu fatoi de cal isi permite sa jigneasca tara mea ,isi permite sa cracneasca din dintii lui de iapa nebuna Isi permite el sa ne tina lectii de cinste cand nu e decat un mincinos si o putoare marsava ,un hot aparator al tortionarilor bolsevici pe care i a facut slugi pe banii romanilor ca sa i doseasca dosarele penale Nu aveti nimic de valoare bai cutra de postac decat ponei cu zvastica si sticle cu pisat SIKTIR CA IMI FACI GREATA !

  3. Un cetatean strain aduce grave injurii si calomnii PRESEDINTELUI ROMANIEI , profita de firava democratie romaneasca si este lasat de prea mult timp sa-si faca de cap si sa-si posteze mizeriile in publicatia dumneavoastra . Taiati macaroana acestui nenorocit ce se amesteca in treburile interne ale romanilor si isi varsa veninul si turbinca de injuraturi in presa romaneasca !

    • UNmankrut alogen posteaza invective la adresa tarii mele ,la adresa democratiei din romania ,democratie ale carei legi fundamentale sunt incalcate neincetat Acest specimen jigneste legile si constitutia el impreuna cu ai sai si cu Alogenul sef de la ocarmuirea tariiSa urcat acolo fara vointa noastra si isi bate joc de constitutie de tara de valorile ei El comploteaza cu strainii sivinde tara la bucata ,sprijinit fiind de unul ca postacul acesta prost si nesimtit

      • CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ARE CONT SI PE YOUTUBE unde are postate videoclipuri , printre care si un videoclip preluat de la ” Europa Libera ” cu ” Defilarea de 9 mai de la Tiraspol ” ( TANC T-34 SI O COPIE A DRAPELULUI ARBORAT PE REICHSTAG AU DEFILAT PRIN PIATA SUVOROV DIN TIRASPOL , IN CADRUL PARADEI AU DEFILAT TRUPELE DE MILITARI , CAZACI SI CADETI , LA PARADA AU PARTICIPAT SI MILITARII GRUPULUI OPERATIV DE TRUPE RUSE STATIONATE IN STANGA NISTRULUI , MULTI PARINTI AU PRELUAT EXEMPLUL RUSESC DE A-SI IMBRACA COPIII IN UNIFORME MILITARE .) Asta e omul , asta e vuvuzeaua savuskineza care posteaza baliverne in publicatiile romanesti !

  4. AK-24- ” PUSCARIA II MANANCA . FOSTA SEFA A TAROM CONFIRMA : RAZVAN CUC MI-A DAT ORDIN SA RETIN LA SOL AVIOANELE . NU AM VRUT , AM FOST DEMISA ” !

  5. @Apreciați că din temele de politică externă , din campania electorală, ale președintelui Iohannis și ale PNL, partid național tradițional al Brătienilor, al lui Kogălniceanu, Ghica, etc. , nu ar trebui să lipsească tema susținerii apartenenței Republicii Moldova de Uniunea Europeană și susținerea negocierilor Republicii Moldova de semnarea a acordurilor cu Uniunea Europeană, ?

    • Categoric , DA ! Noi , mancurtii liberi din Transnistria , dorim sa nu lipseasca tema sustinerii apartenentei Republicii Moldova la Uniunea Europeana si sustinem negocierile Republicii Moldova de semnare a acordurilor cu Uniunea Europeana . Ne-am saturat de mitilic din pufoaica , spirt medicinal si mahoarca din calti , vrem si noi sa intrem in randul lumii si sa bem whisky si sa fumam ” Kent „. Traiasca U.E si NATO ! Tot inainte !

      • Paranoia nazi Te certi cu vantoasele ai impresia ca cei din Transnistria au grija ta sau a homalaului tau alogen SIKTIR PARANOIA !Lasa transnistria in pace ca acolo tot neomarxisti ca tine si ca alogenul tau dement sunt Dementi paranoici !

        • Iar ai intrat in criza , Kostyuska ? Ai invoire de la ospiciu in weekend ? Ai labuit laptop-ul de la Secretariatul Dilibaului ? Cum ai pacalit , ba , Napoleoane , medicii sa-ti dea bilete de voie , ai facut pe sanatosu ? Mai plimbi conserva cu ata si o strigi cutu-cutu ? ? Cand ne intalnim sa-mi faci un sugiuk intre hulube ? Hai , pa , te-am pupat cu curu ! Dasfydanya !

  6. AK-24 : ” Razvan Cuc infunda puscaria . DNA SE AUTOSESIZEAZA DUPA DECLARATIILE FOSTEI SEFE TAROM PRIVIND BLOCAREA AVIOANELOR LA SOL .”

    • Pai cum sa nu infunde in ,,firava democratie ,,cand nazi au putere in aceasta tarisoara care a incaput pe mana netrebnicilor Cand cineva face ceva pentru tara trebue inchis Alogenul dicteaza in ,,firava democratie”cand curul a ajuns cap

  7. Pe KWJ doar daca il voteaza SRI-ul din nou, iese, ca prima data tot asa a iesit Presedinte, votul nostru nu conteaza, e de fatada, vezi doamne in Romania este Democratie ! Ce Democratie , despre ce vorbim ?

  8. Comisarul .ro ” DANCILA LA DNA ? Itele scandalului Tarom duc la varful guvernului si PSD ! CUC S-A DUS LA ORDIN ACASA LA DIRECTOAREA TAROM .” ” Conform informatiilor de presa , personajul din anturajul premierului Viorica Dancila care s-a implicat in campania de la motiunea de cenzura AR FI FLOREA VOINEA , ZIS ICA . Insa Ica a facut-o de capul lui ? CINE ERA BENEFICIARUL DIRECT AL ACTIVITATII SALE , NU PREMIERUL VIORICA DANCILA ? „

  9. 1. MINISTRUL CUC A EXECUTAT O DECIZIE LUATA DE MAI MULTI LIDERI PSD . SPETA ” TAROM ” TINDE SA SEMENE TOT MAI MULT CU SPETA ” 10 AUGUST ” . 2. MARFA PENTRU DNA ! MACEL IN PSD OLT ! STANESCU L-A RAS ASTAZI PE CIOCAN DIN FRUNTEA PSD CARACAL !

  10. Si acum marxistilor drepti – Imnul Regelui
    Traiasca Regele
    In pace si onor
    De tara iubitor
    Si aparator de tara.

    Fie Domn glorios
    Fie peste noi,
    Fie-n veci norocos
    In razboi.

    O! Doamne Sfinte,
    Ceresc parinte,
    Sustine cu a ta mana,
    Coroana Romana!

    Traiasca Patria,
    Cat soarele ceresc,
    Rai vesel pamantesc
    Cu mare, falnic nume.

    Fie-n veci el ferit,
    De nevoi,
    Fie-n veci locuit,
    De eroi.

    O! Doamne Sfinte,
    Ceresc Parinte,
    Intinde a Ta mana,
    Peste Tara Romana

  11. Sebastian Lazaroiu : ” Nu ma pricep , dar cred ca , pentru ce era sa faca , CUC POATE FI INCADRAT LA TERORISM . Am avut si noi doi teroristi , Hayssam si Cuc . Unul rapea jurnalisti , altul voia sa tina avioanele cu pasageri la sol . AMANDOI DE LA PSD . Daca Hayssam s-a ascuns printre berbecuti , ca era mai micut , ca sa fuga din tara , CUC AR PUTEA SA ALEAGA UN TRANSPORT DE BOI .”

    • Sa nu uite ca asa cum e el Pezdeleul dar in afara de Ponta nu a tras nimeni apa lui Petrov la WC asa ca Luzaroiu… Mai rilax cu aerele astea de liberal imbecil. E doar un neomarxist.

    • bai paranoia ,neomarxistii vor globalizare ,vor colectiva europeana in care sa nu mai existe natiuni ci doar nazi nebuni

  12. ESTE OFICIAL SI IN ROMANIA . PARLAMENTUL A ADOPTAT UNIUNEA PERSOANELOR DE ACELASI SEX . „SENATUL A APROBAT TACIT INITIATIVA CARE LEGIFEREAZA UNIUNEA CONSENSUALA , INCLUSIV INTRE PERSOANE DE ACELASI SEX , CARE POT INCHEIA INTRE ELE UN CONFLICT CIVIL SI POT AVEA DREPTURI SIMILARE CU CELOR ALE MEMBRILOR UNEI FAMILII FORMATE PRIN CASATORIE .” Retineti , Senatul ARE MAJORITATE PSD !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger