AcasăNewsIohannis a vorbit despre un plan de relaxare a restricțiilor. Posibil după...

Iohannis a vorbit despre un plan de relaxare a restricțiilor. Posibil după 15 mai și gradual

După ce a discutat aproximativ o oră cu premierul și cu mai mulți șefi de ministere importante, Klaus Iohannis a ieșit cu un anunț mult-așteptat de români.

Și anume a adus în discuție eventuala relaxare a restricțiilor impuse după instaurarea stării de urgență – măsură prelungită cu alte 30 de zile, până în mai, dar și prin intermediul ordonanțelor militare, pentru gestionarea situației provocate de noul coronavirus în România. Iohannis a anunțat că e timpul ca autoritățile să se gândească la un plan de relaxare și a oferit și un orizont de timp în acest sens. „Dacă după 15 mai numărul de persoane infectate scade, dacă numărul de decese în urma bolii scade și noi respectăm măsurile (…) este clar că putem să lucrăm atunci într-o fază de relaxare”, a anunțat Klaus Iohannis.

Președintele a pus accent pe faptul că „nu va exista o relaxare dintr-o dată”, ci graduală, pe pași și că se vor avea în vedere dovezi științifice, medicale, dar și rezultatele din teritoriu. „Va trebui să continuăm să trăim cu anumite restricții”, a precizat Iohannis, marți după-amiază, de la Cotroceni.

sursa foto: presidency.ro

287 afisari

1 COMENTARIU

  1. Noi romanii avem noroc ca mai sunt putini oameni politici si din presa , tv, care AU LUAT POZITIE LA PLANUL DIABOLIC AL LUI IOHANIS SI ACOLITII DE CARANTIZARE A PENSIONARILOR si astfel iohanis a trebuit sa -si retraga acest plan criminal !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger