AcasăNewsIohannis a venit in Piata Universitatii. Presedintele a stat 20 de minute

Iohannis a venit in Piata Universitatii. Presedintele a stat 20 de minute

Duminica, in jurul orei 20.00, presedintele Klaus Iohannis si-a facut aparitia in Piata Universitatii, asa cum promisese vineri, in timpul consultarilor avute la Palatul Cotroceni cu reprezentanti ai societatii civile.

Iohannis a precizat atunci ca isi va face aparitia in Piata, ca sa discute cu protestatarii, insa nu a indicat si ziua in care va recurge la acest demers, pentru a nu crea un spectacol mediatic. Cum bucurestenii care s-au adunat duminica in Piata Universitatii – in a 6-a zi de proteste de strada in Capitala – au inceput sa se certe intre ei, probabil ca presedintele a vrut sa calmeze spriritele, facandu-si aparitia printre demonstranti, in numar de 1.000.

Iohannis a parasit Piata Universitatii dupa 20 de minute, dar nu inainte de a le promite celor prezenti ca va continua seria consultarilor cu societatea civila. „O sa mai facem”, le-a transmis Iohannis demonstrantilor. Au fost unii din Piata care l-au huiduit pe seful statului, insa in general demonstrantii au avut dialog cu presedintele.

„Le-am spus celor prezenti sa aiba incredere si sa ramana implicati”

La ora 21.10, presedintele Iohannis a postat pe Facebook urmatorul mesaj, referitor la vizita facuta in Piata Universitatii: „Am fost in seara aceasta in Piata Universitatii si am stat de vorba cu oamenii. Am vazut foarte multa revolta, dar si speranta ca lucrurile se pot schimba. Le-am spus celor prezenti sa aiba incredere si sa ramana implicati, doar impreuna putem face ca Romania sa devina tara pe care ne-o dorim cu totii”.

 

 

 

author avatar
Mihai Koblenko
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger