AcasăNewsIohannis subliniază că toate restricțiile rămân în vigoare de Paști: Ar fi...

Iohannis subliniază că toate restricțiile rămân în vigoare de Paști: Ar fi cel mai rău lucru pe care l-am putea face!

Președintele a căutat, o dată în plus, să pună accent pe faptul că, deși se apropie cea mai mare sărbătoare a creștinătății, iar credincioșii ortodocși fac, în aceste zile, cumpărături și pregătiri pentru Paști, nu e momentul ca oamenii să uite de regulile stabilite de autorități, în lupta cu noul coronavirus.

Klaus Iohannis a ieșit cu un nou mesaj, de această dată în Vinerea Mare, în care a cerut autorităților să fie vigilente, iar românilor, în general, să aibă în vedere că „în aceste zile rămân în vigoare absolut toate restricțiile”.

Totodată, a pus accent pe faptul că efortul făcut de românii care au ascultat îndemnurile specialiștilor și autorităților, pentru a se evita cât mai mult răspândirea noului coronavirus, nu trebuie irosit. „România nu se află în etapa de transmitere comunitară extinsă atât datorită efortului autorităților, cât și datorită respectării de către români a distanțării sociale. Am făcut deja foarte multe cu toții pentru a evita un scenariu catastrofal. Haideți să nu irosim acest efort! (…) Învierea Domnului este sărbătoarea care reprezintă prilejul îndelung așteptat de a petrece câteva zile în mijlocul familiei. Instinctul nostru, absolut natural și uman, este să ne arătăm iubirea față de cei dragi fiind împreună cu ei. Dar acum, acesta ar fi cel mai rău lucru pe care l-am putea face. (…) A sta departe de cei la care ținem ne creează un sentiment firesc de neputință, de deznădejde. Dar, în aceste clipe, trebuie să acceptăm că este singura atitudine rațională care ne protejează atât pe noi, cât și pe cei pe care îi iubim. Vă rog să faceți acest sacrificiu acum, pentru a putea fi împreună, sănătoși, mai târziu!”, a subliniat primul om în stat.

„Stați acasă de Sărbători, nu mergeți în vizită la prieteni și familie”, a cerut, cu subiect și predicat, Klaus Iohannis.

„Paștele este sărbătoarea biruinței vieții, să trăim acest adevăr în sensul cel mai profund, salvând viețile celor dragi! Vă doresc Sărbători cu sănătate”, și-a încheiat președintele mesajul transmis de la Cotroceni.

203 afisari

2 COMENTARII

  1. romania de 31ani nu a facut procesul comunismului.incapabili!
    procesul macelului a 1100oameni in decembrie 89?pe comunisti si securisti nu i doare.justitia e proasta rau.vrsm si noi pe net arhiva min justitiei,de ce sa nu stim cite parasute sint in system.

  2. Dar procesul capitalismului de la 1907 s a facut ?Atunci ati macelarit 11000 de oameni In ’89 am fost macelariti de armata si ,,secoritate”De sri ul care acum este cocolosit de iohanus

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger