AcasăNewsIohannis a promulgat bugetul de stat pe acest an

Iohannis a promulgat bugetul de stat pe acest an

Presedintele a semnat, vineri, decretul de promulgare a Legii bugetului de stat pe anul 2019.

Un anunt in acest sens a fost facut de la Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui scurt comunicat.

Klaus Iohannis a dat unda verde actului normativ, insa nu inainte de a critica PSD-ul, dupa ce proiectul bugetului de stat, pe care il retrimisese Parlamentului pentru a fi „corectat”, a ajuns a doua oara la Cotroceni, fara sa se faca vreo schimbare. Dar si dupa ce a anuntat ca a constatat „ca la Guvern se traieste de-a dreptul intr-o lume paralela”, presedintele aducand in discutie subiectul pensiilor si recentele declaratii ale premierului, pe aceasta tema.

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari

3 COMENTARII

  1. Klaus,
    Lasa-te de balet ca, dansul tau e pe alta melodie. Chiar nu intelegi ca la majoritatea pe care o are PSD-ul in parlamant, pot sa voteze tot ce vor muschii lor, iar tu nu esti decat o marioneta si aia defecta ? Renunta la pozitia asta de Gica contra ca, nu-ti cauzeaza de bine la alegeri. La cate bube in cap au PSD-istii, cauta alte tinte, dar ai grija sa nu te arzi.
    Ura si la gara !

  2. Ia sa vedeti voi cate schelete o sa apara din dulapul de la Cotroceni inainte de alegeri. Rezultatul alegerilor e sondajul adevarat, nu facaturile de asa-zise sondaje secrete ale PNL, PSD, etc., prezentate in mass-media, in speranta ca vor influenta opinia publica. Nu uitati ca in Romania, ca de altfel peste tot in lume, cei care voteaza sunt pensionarii, care mai au o urma de spirit civic si nu tineretul cu telefonul in mana, caruia i s-a spalat déjà creerul si care traieste intr-o lume virtuala.
    Din pacate vad ca nu apare niciun candidat credibil pentru prezidentiale, asa ca iar o sa votam impotriva unuia sau altuia si o sa iasa iar marioneta alora care trag sforile si fac legea in colonii.
    Doamne ajuta !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger