AcasăNewsIohannis a decorat si jegul din Spitalul Judetean Cluj?

Iohannis a decorat si jegul din Spitalul Judetean Cluj?

Sorina Pintea sustine ca imaginea Spitalului Judetean de Urgenta Cluj este “dezolanta”

O noua vizita inopinata a ministrului Sanatatii dezveleste mizeria care s-a imprastiat prin tot Spitalul Judetean Cluj. Cum? Am scris Cluj? Imposibil! „Cealalta capitala a Romaniei” (ca doar asa defileaza ai lu’ Boc cand fac poc prin Bucuresti) bate toba pe stadioane, hahaie alaturi de politicieni scabrosi care coboara in mijlocul pulimii la orice eveniment sportiv si pe urma merge sa-si trateze bolile intr-un spital mizerabil, imagine decupata din filmele lui Kusturica. Colac peste pupaza, este aceeasi institutie care a mai si fost decorata de Iohannis. Jegul din saloane, cabinete si bai a primit si el vreo distinctie prezidentiala, Herr Mustar?

 

Sorina Pintea sustine ca imaginea Spitalului Judetean de Urgenta Cluj este dezolanta

Cand Sorina Pintea a demarat programul „Vizite neanuntate prin spitalele Romaniei”, primul care s-a simtit (cu musca pe caciula?) lezat a fost tocmai chiriasul de la Cotroceni. Latifundiarul sibian hipnotizat presedinte i-a reprosat ministrului ca isi face campanie, ca urmareste imaginea proprie, ca totul e o strategie ieftina a PSD etc. Ce spui, Werner? Te pomenesti ca o fi adus Pintea mizerie de la Bucuresti si a deversat-o taman printre bolnavii Clujului!? Nu, Pinocchio, strategie a fost la tine, tu ai cautat sa iti faci campanie atunci cand ai decorat pe neveu un spital si ai facut-o doar ca sa nu ratezi o noua sansa de a iesi pe sticla! Asa-i ca te-ai gandit „ce bine da sa premiez managerii de spitale!”? Dar, asa e ca nu te-ai gandit ca, de fapt, decorezi o groapa de gunoi?

Oameni mari, minti inguste

Clujenii stiu sa scuipe obrazul Bucurestiului care le da de munca, ii jignesc pe locuitorii Capitalei numindu-i „mitici”, se falesc cu trei purici si-o Sala Polivalenta si iti inchid gura cu Untold-ul cand vrei si tu sa spui ceva. Ambitii mici si mandrii locale, nascute din neuroni stingheri rataciti prin capatanile cat varza. In loc sa le pese ca-si trateaza copiii intr-un nenorocit de spital (si asta de luni pana vineri, ca in weekend unele sectii nu functioneaza!), clujenii o ard pe bumti-bumti cu un festival de pe urma caruia creste doar numarul pacientilor pentru medicii orelisti.

De fapt, mizeria din Spitalul Judetean Cluj este aceeasi mizerie din sufletele si gandurile tuturor romanilor, este lipsa de responsabilitate a angajatilor, dezinteresul sefilor si coruptia managerilor, este dualitatea Opozitiei din Parlament si neputinta Puterii, este ipocrizia presedintelui.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
466 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger