AcasăNewsIohannis a convocat CSAT-ul. Ședința, săptămâna viitoare

Iohannis a convocat CSAT-ul. Ședința, săptămâna viitoare

După ce în cursul acestei zile avusese discuții, la Cotroceni, cu premierul, guvernatorul Băncii Naționale și cu ministrul Finanțelor, pe teme privind situația economică în contextul crizei generate de noul coronavirus, s-a aflat că președintele a convocat, pentru săptămâna viitoare, şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Mai exact pentru miercuri, 27 mai, începând cu ora 12. Vor fi discuții în sistem de videoconferință specială, din câte a anunțat Administrația Prezidențială.

Printre subiectele ce se vor regăsi pe ordinea de zi a şedinţei se numără Strategia Națională de Apărare a Țării pentru perioada 2020-2024. De asemenea, din comunicatul Președinției reiese că se va discuta și despre „forţele armate ale României care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român, în anul 2021; Programul privind transformarea, dezvoltarea și înzestrarea Armatei României până în anul 2026 și în perspectivă”. Totodată, în cadrul CSAT-ului de săptămâna viitoare vor fi abordate și alte teme de actualitate din domeniul securității naționale.

463 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger