AcasăNewsIoana Tariceanu a dat Fordul sotului pe alt Brent!

Ioana Tariceanu a dat Fordul sotului pe alt Brent!

Oricat ar fi incercat Taricenii sa pastreze discretia in privinta divortului, vestile au rabufnit foarte repede. Si daca pana mai ieri-alaltaieri se tot vorbea ca fostul premier s-ar fi lasat fermecat de o alta femeie, iata ca lucrurile stau cu totul altfel.

Cât de bine este să îţî laşi soţia în vizită la prieteni?

Nu fostul premier este cel care sa fi parasit domiciliul conjugal, ci sotia lui, Ioana. Tariceanu a ramas pe loc, vazandu-si de singuratate si de copil, filosofand la cine este femeia si ce vrea ea. Si, mai ales, daca a facut bine cand a inchis ochii la clasica formula “draga, ma duc la niste prieteni”.

Dupa doi notari si-un consul…

Odata cu trecerea anilor, vine o varsta cand orice barbat, avand de ales intre o femeie frumoasa si o sticla de vin bun, cedeaza patriotic in fata podgoriei nationale, dupa ce a ravnit la femeie. Fapt care a trezit in Ioana Tariceanu o dorinta mai veche de a demonstra ca ea e inca foarte tanara si ca nu are rost sa piarda vremea langa un barbat cu 25 de ani mai in varsta ca ea. Primele antrenamente de profil au fost facute, spun sursele noastre, cu doi colegi, notari si ei. Apoi, printr-un placut concurs de imprejurari, fermecatoarea Ioana l-a cunoscut pe Viforel Babaca, domnul fiind consul onorific al Romaniei in Germania, unde a aplicat pricipiul Consignatiei: vazut, placut, luat! Ei bine, nu chiar cu acte, ci doar pentru petrecerea impreuna a prea multului timp liber. Dar cum Babaca avea un prieten bun iar inima Ioanei era infocata, noua idila, sa-i spunem asa, s-a infiripat rapid. Asa l-a cunoscut pe Brent Mihai Valmar, pe vremuri partener de afaceri cu Tariceanu si director general al Porsche Romania. Ba chiar si prieten la catarama cu fostul premier. Recunoscut in anumite cercuri drept un crai fara scrupule, Valmar a trecut direct la atac si a castigat toate partidele. Si pe cea cu Ioana, in primul rand, si pe cea cu prietenul sau Viforel Babaca, dar si pe cea cu ex-premierul care parea, oricum, scos din competitie. Ce poate suda mai mult armonia din famile decat prietenia intensa cu insisi prietenii sotului, nu? Fidela si constanta in iubire, Ioana nu i-a parasit pe niciunul, ci i-a tinut pe toti aproape. Acuma, ca Ioana era casatorita cu Tariceanu, parca ce mai conteaza impotrivirea unei biete fete in fata unor brate tari, care vor, cum s-ar fi scuzat si Ana in fata lui Ion al Glanetasului?

Amorezi in Central Park

Mihai Brent Valmart este vecin cu Ioana Tăriceanu la Central Park

Sedus si abandonat, fostul premier isi linge ranile de unul singur in domiciliul din Calea Plevnei, unde a ramas cu copilul. Nabadaioasa doamna Ioana s-a mutat la Central Park si, sa vezi minune, tot acolo a poposit si Mihai Brent Valmar, intr-un alt apartament. Nu e vorba ca ar putea primi vizitele fostelor sotii, doua la numar, si ale copiilor, tot doi la numar, dar daca se mai iveste o alta ocazie, cum sa procedeze cu Ioana inca Tariceanu? Se pare ca numai unul dintre ei stie ca relatia nu va fi de lunga durata, cum spun sursele noastre, si ramane de vazut cine va completa un loc vesnic vacant pe o lista in permanenta deschisa. Indiferent cui apartine aceasta.

author avatar
Andrei Coman
7.008 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger