AcasăNewsIoana Mihăilă le dă apă la moară corona-scepticilor: "E dificil să spui...

Ioana Mihăilă le dă apă la moară corona-scepticilor: „E dificil să spui la o persoană cu comorbidități dacă decesul a fost cauzat de COVID sau de boală” (VIDEO)

ioana mihailaIoana Mihăilă le dă apă la moară corona-scepticilor: "E dificil să spui la o persoană cu comorbidități dacă decesul a fost cauzat de COVID sau de boală"

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a făcut o afirmaţie care le va aduce satisfacţie celor care au contestat cifrele din pandemie. Aceasta susține că e dificil să spui la o persoană cu comorbidități dacă decesul a fost cauzat de COVID sau de boală.

Declarația vine în contextul scandalului privind numărul real al morților de Covid-19, apărut la plecarea lui Vlad Voiculescu din minister.

E dificil să spui la o persoană cu comorbidități dacă decesul a fost cauzat de COVID sau de boală.

Pornește de la faptul că nu am reușiit să diagnisticăm pe toți decedați de COVID. Va fi întotdeauna dificil de făcut o estimare corectă a acestui număr”, a spus Ioana Mihăilă la HotNews LIVE.

Ministrul Sănătății dă uitării valurile 2 şi 3

Ioana Mihăilă a fost întrebată despre un eventual val patru al pandemiei şi necesarul de paturi de ATI pentru gestionarea acestuia şi a afirmat:

Să facem nişte presupuneri în condiţiile în care nu ştim câte persoane vor fi vaccinate peste două sau trei luni, deşi avem nişte obiective clare, dar ele trebuie să fie şi atinse, este prematur.

Noi suntem pregătiţi, am făcut cadrul legal pentru ca spitalele să poată să răspundă în timp util şi eficient.

Noi am luat ca termen de referinţă numărul maxim de paturi din valul pandemic cel mai sever.

Acolo am luat ca valoare de referinţă. Nu cred – şi nimeni cred că nu crede – că există posibilitatea reală să mai atingem intensitatea valurilor doi şi trei din toamnă şi din iarnă”, a declarat ministrul Sănătăţii.

author avatar
Andrei Ștefan
298 afisari

1 COMENTARIU

  1. si de ce au interzis autopsiile ? sigur ca e dificil sa stabilesti cauza mortii daca nu faci autopsia si testele biochimice.
    Sa nu vina cu vrajeala contaminarii.
    Daca personalul din laboratoare a putut lucra cu umorile bolnavilor( sange, urina, saliva, etc) de ce medicii legisti nu au putut autopsia ???
    Ce decizii aberante…nelegale…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger