AcasăNewsIoana Bruynsells s-a făcut de râs. După ea, Rusia este în NATO,...

Ioana Bruynsells s-a făcut de râs. După ea, Rusia este în NATO, iar SUA, probabil, în Pactul de la Varșovia (VIDEO)

Candidatul Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale, Ioana Bruynseels, a comis o gafă și a spus că România este partener în NATO cu Rusia și trebuie să continuăm exercițiile bilaterale.

„Nu îi ignorăm total și nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exercițiile bilaterale și exercițiile din cadrul NATO pe partea militară”, a spus Bruynseels în cadrul unei emisiuni unde a fost invitată să lumineze.

 Ramona Bruynseels a fost numită în decembrie anul trecut consilieră a premierului Viorica Dăncilă, pentru mediul de afaceri, dar a demisionat chiar înainte de alegerile europarlamentare de lunile trecute. Anterior, ea mai fusese și consilier al ministrului Apărării, în perioada februarie-martie 2018.
NATO s-a înființat în 1949 tocmai împotriva pericolului pe care-l reprezenta la adresa statelor Europei occidentale Uniunea Sovietică, recenta învingătoare a Germaniei naziste în al Doilea Război Mondial (1939-1945), întrucât Vestul european fusese măcinat de război atât demografic, cât și economic, industrial, militar și moral. Iar Rusia a fost întotdeauna esența Uniunii Sovietice, fiind țara cea mai întinsă, de departe cea mai populată și mai experimentată politic, militar și diplomatic din  URSS. Mai mult, chiar și la momentul actual, Moscova, prin instabilitatea ei agresivă și expansionistă, este una dintre cele mai mari amenințări la adresa NATO.
author avatar
Filip-Mihael Bodoc
476 afisari

1 COMENTARIU

  1. Fiecare cu prostii lui !,conditia de promovare este sa fii prost destul si obedient -ascultator .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger