AcasăNewsIoana Basescu, cucerita de un prieten de familie! Cine e noul ei...

Ioana Basescu, cucerita de un prieten de familie! Cine e noul ei iubit!

Fiica cea mare a presedintelui tarii, are un nou iubit. De mai bine de sase luni, Ioana Basescu traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de avocatul familiei prezidentiale, Radu Petru Pricop, in varsta de 35 de ani.

Desi sunt impreuna inca din primavara, Ioana si Radu au refuzat pana acum sa se afiseze impreuna, temandu-se ca relatia lor ar putea fi una de scurta durata, scrie cancan.ro. Insa, inca din luna septembrie, fiica cea mare a lui Traian Basescu si Petru Pricop si-au consolidat legatura si au decis sa se mute impreuna, acesta fiind primul semn ca au incredere ca povestea lor de dragoste va rezista si ca nu mai au de ce sa se fereasca de ochii lumii.

Se pare ca Ioana nu s-a lasat prea usor cucerita, insa, cum nici Radu nu a renuntat la a-i demonstra tinerei ca merita atentia ei, facand numeroase gesturi pentru a ajunge la inima fiicei sefului statului, in cele din urma aceasta s-a lasat vrajita de farmecul avocatului.

Ioana si Radu se cunosc de mai bine de cinci ani, insa la acea vreme amandoi erau implicati in alte relatii. Pricop este asociat al unui cabinet de avocatura, provine dintr-o familie instarita si detine mai multe atoturisme scumpe, noteaza sursa citata.

Ioana Basescu a mai fost implicata intr-o relatie de lunga durata cu Giovanni Francesco, alaturi de care a stat timp de cinci ani, insa cei doi exact cand apropiatii credeau ca urmeaza sa se casatoreasca.

De asemena, fiica cea mare a lui Basescu a fost casatorita cu Bodo, solistul trupei Proconsul, iar mariajul si au divortat dupa trei ani de casnicie.

author avatar
Alina Costache
936 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger