AcasăNewsIoana Basescu cosmetizeaza PDL

Ioana Basescu cosmetizeaza PDL

PDL-ului i se pregateste un tratament cosmetic forte. Nu-si va schimba numai parul portocaliu, ci si identitatea, “Miscarea Populara” fiind noul nume de cod.

“Miscarea Populara” va fi noua eticheta lipita, pana in alegeri, pe PDL. Redenumirea va pacali, spera democratii, resentimentele produse de scaderea salariilor si pensiilor si de disponibilizarile in masa la care s-a dedat PDL-ul in ultimii doi ani. Strategia a fost confirmata de rezerva manifestata de Emil Boc atunci cand a fost intrebat daca PDL va defila in alegeri cu numele purtat astazi sau rebotezat: “Astazi avem PDL, ce va decide PDL-ul pana in 2012 nu pot inca astazi sa spun cu siguranta”. Ceea ce inseamna ca pedelistii iau intr-adevar in calcul o rebranduire drastica. Si, cum Ioana Basescu a inregistrat deja la OSIM, inca din primavara, marca “Miscarea Populara” (pentru care a si solicitat clasificari NISA, cerute de obicei de partidele politice), lucrurile chiar se leaga. Atat de tare incat se poate spune ca a fost identificat in sfarsit numele “laic” al miticei formatiuni Alba ca Zapada.

Alba ca Zapada va fi verde, verde-albastra sau mov

Daca stie cine este Alba ca Zapada a fost intrebat, direct, Emil Boc. Intrebare la care premierul a evitat sa raspunda, multumindu-se sa afirme ca el stie doar cine e PDL. “Daca, la un moment dat, se va impune schimbarea denumirii sau a siglei PDL, acest lucru se va intampla, dar doar dupa o analiza serioasa. Deocamdata nu am discutat acest lucru oficial in PDL”, a recunoscut insa Boc ca problema rebotezarii partidului ii preocupa serios pe democrati. Lucru normal din moment ce, in toate sondajele, actualul PDL nu reuseste sa treaca de 20 la suta, iar recentele campanii electorale (cele din Neamt si din Maramures) au aratat ca romanii au devenit alergici la portocaliu, sacosele de aceasta culoare fiind refuzate din start, indiferent de continut. Ceea ce inseamna si ca pedelistii trebuie sa-si imbrace noua lor “printesa” in alta culoare, mai putin stresanta in ochii alegatorilor. Capitol la care gusturile democratilor difera deocamdata, unii preferand combinatia verde-albastru (recomandata de psihologi), altii verdele simplu sau violetul aducator de izbanda in alegerile prezidentiale.

author avatar
Simona Badulescu
1.233 afisari

1 COMENTARIU

  1. iOANA bASESCU O PROSTITUATA CARE ARE INTERESUL CA ASASINUL DE TAICA-SAU SA RAMANA LA COTROCENI.ACEASTA IDIOATA CU ACTE IN REGULA A PRIMIT MITA DE LA MAFIOTUL PUIU POPOVICIU APARTAMENTUL DE LA BANEASA ,IAR ULTIMULUI CONCUBIN ,PENTRU CA SE CULCA CU EA,POCITANIA, I-A INLESNIT JAFUL DIN BANI PUBLICI ROMANESTI.IN SATUL CREATZA DIN JUDETUL ILFOV SCUIPA TARANII DUPA EA SI-II PUN MATERII FECALE IN PORTILE CELOR DOUA CASE PE CARE SI LE-A CONSTRUIT CU BANII FURATI DE TAICA-SAU DE LA ROMANI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger