AcasăNewsIoana Basescu, ceruta in casatorie

Ioana Basescu, ceruta in casatorie

Fiica cea mare a presedintelui Basescu, Ioana, a fost ceruta in casatoria chiar de Craciun. Se pare ca marele eveniment va avea loc in vara anului 2014.

Desi au o relatie doar de sase luni, avocatul Radu Pricop a cerut-o in casatorie pe Ioana Basescu. Evenimentul este programat pentru anul viitor. Ioana Basescu se afla la adoua casatorie, dupa ce a mai fost casatorita cu Bodo, solistul trupei Proconsul.

Momentul emotionant al cererii in casatorie a avut loc in seara de Craciun, potrivit cancan.ro. In plus, Elena Basescu a publicat pe contul sau de Facebook o poza cu primul Craciun al fiicei sale Sofia Anais in care apare si iubitul Ioanei, Radu Pricop, semn ca toata familia prezidentiala stiu deja de planurile celor doi.

 

Dupa o casnicie ce a durat trei ani alaturi de Bodo de la Proconsul, Ioana a divortat in 2006. Un alt barbat cu care fiica cea mare a presedintelui s-a mai afisat a fost un om de afaceri de care s-a despartit la inceputul acestui an.

In septembrie 2012, Elena Basescu, fiica cea mica a liderului tarii, si Bogdan Ionescu s-au casatorit la o biserica din Capitala, apoi au organizat o petrecere de zile mari la Palatul Snagov. In acest an, Traian Basescu a devenit si bunic. Elena a nascut-o pe Sofia Anais pe 1 septembrie, la Spitalul Universitar din Bucuresti.

author avatar
Andra Nesu
711 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger