AcasăNewsIoana Basescu a dat publicitatii contractul incheiat cu CEC Bank

Ioana Basescu a dat publicitatii contractul incheiat cu CEC Bank

Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, a dat publicitatii contractul de credit incheiat cu CEC Bank.

Ioana Basescu a facut un credit de aproape 6 milioane de lei, bani cu care familia Basescu a cumparat 290 de hectare de teren agricol in judetul Calarasi. Ioana Basescu are de inapoiat CEC Bank un total de aproape 11 milioane de lei.

Contractul a fost incheiat pe 30 de ani, iar Ioana Basescu are de achitat 360 de rate lunare in valoare de 30.266 lei (peste 300 de milioane de lei vechi). Fiica cea mare a presedintelui Romaniei a facut cererea pentru obtinerea creditului pe 30 august 2013. Imprumutul a fost aprobat de conducerea CEC Bank pe 6 septembrie 2013, iar banii au fost pusi la dispozitia Ioanei Basescu pe 9 septembrie 2013.

De altfel, din documentele publicate de Ioana Basescu, pe mai multe site-uri de socializare, reiesa ca aceasta a achitat, deja, primele doua rate: una pe 20 septembrie si alta pe 21 octombrie. Ultima rata va fi platita de Ioana Basescu pe 8 august 2043.

Pentru a obtine creditul, Ioana Basescu a garantat cu terenul de 290 de hectare din comuna Nana, judetul Calarasi, cu conturile curente deschise de Ioana Basescu la CEC Bank, dar si cu bilete la ordin stipulate in alb si emise de client.

sursa foto: adevarul.ro

author avatar
Cristi Ionita
566 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger