AcasăNewsIoana Anuta a lansat single-ul de debut, in colaborare cu Ovi. Asculta...

Ioana Anuta a lansat single-ul de debut, in colaborare cu Ovi. Asculta aici piesa “Nimeni” – VIDEO

Ioana Anuta, finalista de la X Factor, sezonul 2, care a reusit sa cucereasca inimile romanilor, a lansat primul sau sinlge in colaborare cu Ovi, artistul care, alaturi de Paula Seling, a adus Romania pe locul 3 la Eurovision, in 2010, cu piesa „Playing with fire”.

Ovi a a ales sa colaboreze cu Jo, adica Ioana Anuta, pentru single-ul “Nimeni”. Piesa a fost scrisa de Gabriel Huiban, impreuna cu Adi Colceru, potrivindu-se perfect cu luna februarie, o luna a romantismului, a indragostitilor, potrivit descrierii postate de galarecords, pe youtube.

„Am lucrat intens la acest single, mai ales ca este primul in limba romana. Impreuna cu Gabi Huiban si Adi Colceru, am pus in aplicare ideea de a face o piesa care sa prinda la public, sa fie fredonata cu usurinta, si in care fiecare sa se regaseasca. Featuring-ul cu Ioana Anuta m-a surprins si pe mine, trebuie sa recunosc. Initial, piesa o terminasem singur, iar acum o saptamana am primit si varianta de feat. Mi-a placut din prima ce-am auzit si cred ca este o combinatie reusita. Speram sa placa si publicului si sa ajunga un HIT!:)”, a declarat Ovi, citat de aceiasi sursa.

Se pare ca piesa a intrat deja in playlist-urile radiourilor, si speram sa ajunga cat mai curand in topurile acestora.

[youtube]-hJ3vX-bt7A#![/youtube]

author avatar
Alina Costache
1.262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger