AcasăNewsIoan Talpes nu prea vede politicianul din Razvan Ungureanu

Ioan Talpes nu prea vede politicianul din Razvan Ungureanu

Ioan Talpes considera ca Razvan Ungureanu a pasit cu stangul in politica

Desi considera ca Mihai Razvan Ungureanu este ”un personaj inteligent”,  ex-directorul SIE, Ioan Talpes, nu ar paria pe calitatile de lider ale fostului premier.

Ioan Talpes considera ca Razvan Ungureanu a pasit cu stangul in politica

Debutul politic al lui Mihai Razvan Ungureanu lasa de dorit. Opinia ii apartine  lui Ioan Talpes, alt fost director al Serviciului de Informatii Externe. Mi-e greu sa ma exprim (pe tema viitorului politic al lui Ungureanu – n.r) pentru ca a inceput cu stangul.

Mihai Razvan Ungureanu

In situatia in care a fost prezentat ca o varianta a presedintelui (Traian Basescu – n.r) si intr-un moment in care presedintele renuntase la o alta varianta, va atarna foarte greu de perceperea publica. Daca peste 10 ani prostiile celor care vor fi la putere atunci vor fi mai mari decat ale presedintelui actual, atunci domnul Basescu va parea o figura luminoasa, iar domnul Ungureanu va putea sa spuna: <<Eu sunt ala pe care l-a ales domnul presedinte!>>”, a declarat Talpes.

author avatar
Adelina Ionicel
1.502 afisari

2 COMENTARII

  1. Tovarase Talpes. Sinteti cu totii niste ingalati, niste gomosi, care ati confiscat totul, pina si vointa romanilor de a va linsa ca i-ati adus la sapa de lemn. De unde ai tras d-ta concluzia ca M.R. Ungureanu nu este politician? Faptul ca este un om educat si cu tinuta morala, ceea ce in PSD nu se prea gaseste? Sa dea Dumnezeu tot PSD-ul sa ajunga ca Nastase!

  2. TOVARASUL TALPES nu poate face pe MAMA OMIDA pt. ca i-a pupat pantofii lui CONTANTINESCU TAPU ca sa nu-l dea afara din ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA unde cat a stat a facut numai minuni. Practicand traficul de influienta, a facut generali din tot felul de tampiti (gen SARBU PAUL), profesori universitari, a participat la privatizari neortodoxe si-a angajat toate neamurile in functii calde si banoase, etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger