AcasăNewsIoan Rus si Victor Paul Dobre, demisii de onoare de la Ministerul...

Ioan Rus si Victor Paul Dobre, demisii de onoare de la Ministerul Internelor

Ioan Rus

Ioan Rus, a anuntat ca, alaturi de Victor Paul Dobre, ministrul delegat pentru Administratie, si-a prezentat demisia de onoare din functia de ministru de Interne. Demisia acestuia a fost indelung ceruta de catre PDL.

Ioan Rus

Ministrul de Interne Ioan Rus a anuntat, luni, ca si-a inaintat demisia de onoaore din functia pe care o ocupa in cadrul Guvernului USL, condus de Victor Ponta, motivand ca a luat aceasta decizie in urma criticilor aduse la adresa listelor electorale folosite pentru referendum.

Totodata, Ioan Rus a mai anuntat si faptul ca ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, isi va inainta demisia pe baza acelorasi considerente.

„Nu pot accepta ca MAI sa fie partas la nimic din ceea ce inseamna nerespectare legilor in Romania”, a declarat acesta.

Demisia lui Ioan Rus a fost indelung ceruta de catre PDL, care il acuza ca a avut o atitudine publica incorecta fata in legatura cu „mini-recensamantul”.

„Cerem ca ministrul de Interne, Ioan Rus, sa demisioneze imediat. A fost in afara oricarui profil de ministru de Interne al Uniunii Europene. A spus public, in fata a 22 de milioane de romani, ca mini-recensamantul in mediul rural se rezuma la primari si la doi-trei oameni vajnici care o intreaba pe tata Maria daca Vasile e acasa. Iar daca tata Maria spune ca nu e acasa si e plecat in strainatate, acest cetatean european isi pierde dreptul de vot. Aceasta este atitudine de ministru de Interne? Noi spunem ca nu si domnul ministru Rus trebuie sa plece”, a declarat Cezar Preda, prim-vicepresedinte PDL.

author avatar
Ionut Zgimbau
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger