AcasăNewsIoan Rus, noul ministru de Interne: Schimb pe oricine care nu va...

Ioan Rus, noul ministru de Interne: Schimb pe oricine care nu va intelege ca de azi jucam intr-un alt film, al competentei

Ioan Rus

Noul ministru al Administratiei si Internelor, Ioan Rus, a preluat, marti dimineata, mandatul de la Gabriel Berca, fostul detinator al portofoliului Internelor. ” Eu nu schimb pe nimeni, sau schimb pe oricine care nu va intelege ca de azi jucam intr-un alt film, cel al competentei”, a spus Rus.

Ioan Rus

La ceremonia de preluare a stafetei de la Ministerul Administratiei si Internelor a luat parte si premierul Victor Ponta. Noul sef al MAI a declarat ca nu vine sa faca schimbari, decat in cazul angajatilor care nu „inteleg ca joaca intr-un alt film”.

„Asa cum am spus ieri la audierile din comisii, reprezentam un Guvern cu statut special. Am introdus in programul de guvernare pe partea Administratiei si Internelor am introdus 10 obiective, raportate la un buget deja aprobat, la un mandat de 6-7 luni, la resursele pe care le avem pentru a imbunatati si perfectiona activitatile noastre, raportate la un an 2012 cu doua scrutinuri electorale, si la cel mai important obiectiv de politica externa a Romaniei – Schengen-ul. (…)

Sa nu credeti ca de maine facem schimbari, nu. Plecam de la prezumtia de competenta a tuturor salariatilor acestui minister. Eu nu schimb pe nimeni, sau schimb pe oricine care nu va intelege ca de azi jucam intr-un alt film, al competentei. Am mai mancat painea asta, stiu despre ce e vorba. Va doresc succes si spor la treaba. Sper ca la finele acestui an, domnul prim-ministru sa aiba cuvinte de lauda despre noi toti”, a precizat noul ministru de Interne, Ioan Rus.

author avatar
Cristina Stefan
458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger