AcasăNewsIoan Rus, dupa audieri: Eram pe o strada cu sens unic care...

Ioan Rus, dupa audieri: Eram pe o strada cu sens unic care ducea la Parchet

Ioan Rus

Fostul ministru de Interne Ioan Rus a declarat, luni, la iesirea de la Parchet, ca, in opinia sa, s-a aflat „pe o strada cu sens unic care ducea la Parchet”.

Ioan Rus

„Daca… colegii mei ar fi trimis o adresa ca sunt 18,318 punct, s-ar fi gasit cine sa spuna ca sunt 100 de morti si 300 de raniti si-am dezinformat Curtea. Daca au pus virgula, si-am mai completat anumite date, temeri ale noastre ca lista n-o fi chiar 100%, am ajuns la Parchet. Cred ca eram pe o strada cu sens unic care ducea la Parchet”, a spus Rus, la iesirea de la audieri.

Rus a dat de inteles ca, data fiind infrastructura umana si materiala din sistemul administratiei publice din Romania, „pot sa apara erori in liste”, fara ca „de acest lucru sa fie vinovat Popescu sau Ionescu”. Intrebat daca a fost respectat cadrul legal in cazul intocmirii listelor pentru referendum, fostul ministru a raspuns: „Din ceea ce stiu s-a respectat”.

Ioan Rus a fost audiat, luni dimineata, la Parchetul General, in calitate de martor in dosarul cu privire la referendumul de demitere a presedintelui traian Basescu, din 29 iulie.

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger