AcasăNewsIoan Rus, atacuri la adresa lui Crin Antonescu si Traian Basescu

Ioan Rus, atacuri la adresa lui Crin Antonescu si Traian Basescu

Ioan Rus

Crin Antonescu si Traian Basescu au fost aspru criticati de catre Ioan Rus, cel care, luni, si-a prezentat demisia de onoare din functia de ministru al Internelor.

Ioan Rus

Ioan Rus, fost ministru de Internet dupa ce, luni, a anuntat ca si-a prezentat demisia de onoare din functia pe care o ocupa, i-a atacat pe Crin Antonescu, presedintele interimar al Romaniei, si Traian Basescu, seful suspendat al statului.

„Asupra mea si a Ministerului Administratiilor si Internelor s-au exercitat nenumarate presiuni, incepand cu Traian Basescu si terminand cu Crin Antonescu. Din punctul meu de vedere, asa ceva este inacceptabil. Eu sunt un politician corect si onest, iar limitele demnitatii mele mi le stabilesc eu, drept pentru care mi-am inaintat demisia de onoare din functia de ministru al Administratiei si Internelor”, a declarat Ioan Rus, citat de rtv.net.

Acesta a adaugat ca spera ca aviitorul ministru al Internelor sa nu aiba parte de asemenea tratamente din partea presedintilor Crin Antonescu si Traian Basescu.

„Astept neutralitate politica si buna credinta si sper ca aceia care vor veni dupa mine sa nu permita ca MAI sa fie implicat in batalii pentru putere, iar politicienilor romani, incepand cu Traian Basescu si terminand cu Crin Antonescu, le spun cu toata modestia ca in spatele lor si al deciziilor lor se afla totusi un popor si o tara”, a mai spus Ioan Rus, ministru demisionar.

author avatar
Ionut Zgimbau
454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger