AcasăNewsIoan Oltean ii raspunde lui Basescu: "Arat eu a greu? Uitati-va la...

Ioan Oltean ii raspunde lui Basescu: „Arat eu a greu? Uitati-va la mine un pic! „

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, luni, ca e unul dintre „membrii vechi, vechi ai partidului”, dar nu stie in ce masura se inscrie in categoria „greilor” si nici daca presedintele Basescu s-a referit la el cand si-a exprimat nemultumirea ca „greii” PDL nu vor sa candideze la locale.

Intrebat daca se simte vizat de declaratiile presedintelui Traian Basescu legate de „greii” din PDL care nu ies la lupta, Oltean a raspuns: „Arat eu a greu? Uitati-va la mine un pic. La greutatea pe care o am eu, nu par un greu”.

El a adaugat ca este unul dintre membrii vechi ai partidului. „Sunt unul dintre membrii vechi, vechi ai PDL. Nu stiu in ce masura eu ma inscriu in categoria greilor. Nu stiu in ce masura domnul presedinte s-a referit la mine. Asta doar domnia sa o poate lamuri. Sunt unul dintre vechii membri ai PDL”, a spus Oltean.

Intrebat daca ar fi tentat de o candidatura la Primarie, Oltean a spus: „De ce nu?”.
Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 TV, ca este „nadusit” pe „greii” din PDL, pentru ca nu merg sa candideze la alegerile locale, el sustinand totodata ca Elena Udrea si Roberta Anastase „nu sunt grele” si ca „mai au de mancat politica”.

author avatar
Ciprian Purice
168 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger