AcasăNewsIoan Niculae: Am fost ofiter de securitate

Ioan Niculae: Am fost ofiter de securitate

Ioan Nicolae recunoaste ca a facut parte din fosta Securitate

Omul de afaceri Ioan Niculae a recunoscut ca a fost ofiter de securitate, sustinand chiar ca era mai mic in grad decat Dan Voiculescu.

Ioan Nicolae recunoaste ca a facut parte din fosta Securitate

Ioan Niculae nu face un secret din trecutul lui, marturisind ca si-a inceput cariera de ofiter de securitate de tanar, de la 21 de ani. In acest context, Niculae a povestit si despre comertul cu ingrasaminte chimice pe care-l facea pe vremea cand lucra la Crescent, importanta companie securista de comert exterior, condusa de Dan Voiculescu. Acuzat de subminarea economiei, omul de afaceri sustine ca este victima unei conspiratii internationale in care sunt implicate firme din Rusia, Germania, Belgia, dar si servicii secrete.

„A fost o comanda a serviciului de spionaj din Europa de Vest, nu din Europa de Est. Comanda a fost foarte clara: <<ia-i pe toti primii cinci sau sapte investitori din Romania si faceti-i zob>>”, a declarat Niculae.

author avatar
eNational
3.453 afisari

5 COMENTARII

  1. deci de la Crescent ai avut traisat de bani ca si Voiculescu . Ati impartit totul intre voi.

    • Niculae se victimizeaza evident. L-a tarat si pe Voiculescu in fabulatia lui, iar povestea nici nu pare veridica.

  2. ene esti un pedelist infocat se vede. totusi cum e asta cu investitorii care trebuie afcuti zob?

  3. Asta cu Voiculescu si Crescent-ul, cu banii este o aberatie. Voiculescu a probat in justitie ca totul a fost o minciuna si a castigat printr-o decizie definitiva si irevocabila.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger