AcasăNewsIoan Mircea Pascu ii ataca dur pe cei care vor demisia premierului

Ioan Mircea Pascu ii ataca dur pe cei care vor demisia premierului

sursa foto: ziare.com

Romania este in pragul unei crize politice si poate chiar sociale, dupa ce premierul Victor Ponta a fost acuzat, oficial, de comiterea mai multor infractiuni de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

sursa foto: ziare.com

Practic, de vineri, din momentul in care a fost facut anuntul oficial, Romania a fost scindata in doua tabere. Coalitia de guvernare si sustinatorii premierului Victor Ponta se bat cu cei din opozitie si cu populatia care l-ar vrea pe premier demis.

Unul dintre sustinatorii lui Ponta continua sa fie europarlamentarul Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii. Acesta a criticat in termeni duri modul de a actiona al celor care il vor pe Victor Ponta demis.

„Cineva a initiat un joc in care a planificat doar primele doua, trei mutari, bazandu-se pe speranta ca cealalta parte se va pierde cu firea si va ceda. Ori, se dovedeste ca acest calcul a fost simplist, ceea ce va face necesara fie ridicarea mizei, fie cautarea unei iesiri cat mai putin costisitoare”, a afirmat Pascu.

Acesta a iesit la atac, dupa ce a aflat ca protestele organizate duminica, in Bucuresti, poarta semnatura Partidului Miscarea Populara.

„Organizarea demonstratiilor care cer demisia premierului dovedeste indirect absenta altor mijloace de a-l elimina din joc; se pune presiune pentru a-l face sa cedeze in fata solicitarii de a-si prezenta demisia. Daca te vreau mort si nu te pot omori, fac tot ce pot sa te determine sa te sinucizi”, a scris Ioan Mircea Pascu pe pagina sa de socializare.

author avatar
Cristi Ionita
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger