AcasăNewsIoan Ghise, amenintari cu moartea pe tema demiterii lui Basescu

Ioan Ghise, amenintari cu moartea pe tema demiterii lui Basescu

Ioan Ghise, senator PNL, sustine ca a primit amenintari cu moartea, via e-mail, in cazul in care promoveaza in continuarea ideea demiterii lui Traian Basescu.

Senatorul PNL de Brasov Ioan Ghise a anuntat, luni, ca a fost amenintat cu moartea, prin intermediul unui e-mail, reprosindu-se faptul ca promoveaza ideea ca Traian Basescu sa fie demis de Parlament, astfel incat sa nu fie respectata decizia Curtii Constitutionale.

„Am primit un e-mail de la  adresa mihai.canada@yahoo.com, prin care mi se punea in vedere ca daca promovez mai departe proiectul de demitere a presedintelui Traian Basescu, demis de popor la referendum, imi rupe gatul“, a declarat Ioan Ghise, conform realitatea.net.

Senatorul Ioan Ghise a adaugat ca este obisnuit sa fie injurat de catre diverse persoane, motiv pentru care nu s-a speriat in momentul in care a citit e-mail care continea amenintarile cu moartea.

„Am mai primit injuraturi, este firesc, ca sunt politician, dar nu amenintari cu moartea. Nu m-am speriat, dar am sesizat Politia sa mai temperam lucrurile”, a precizat Ioan Ghise.

Amenintarile cu moartea pe care senatorul PNL de Brasov Ioan Ghise sustine ca le-a primit sosesc dupa ce acesta a propus ideea Parlamentul sa fie cel care va decide in privinta demiterii lui Train Basescu, hotararea Curtii Constitutionale ca acesta sa revina la conducerea Romaniei urmand a fi ignorata.

author avatar
Ionut Zgimbau
484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger