AcasăNewsIoan Buda a demisionat din fruntea Poliției de Frontieră

Ioan Buda a demisionat din fruntea Poliției de Frontieră

O informație de ultimă oră ajunsă în atenția presei vizează plecarea chestorului Ioan Buda de la șefia Poliției de Frontieră.

Chestorul și-a înaintat demisia în cursul zilei de joi. Iar din câte anunță instituția în fruntea căreia s-a aflat Buda începând cu vara anului trecut, acesta ar fi ales să renunțe la funcție din motive personale.

Redăm în cele ce urmează, integral, comunicatul Poliției de Frontieră:

„În cursul acestei zile, chestorul general de poliție Ioan BUDA și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale.

La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan BUDA transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant.

De asemenea, chestorul general de poliție Ioan BUDA mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale polițiștilor.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului afacerilor interne”.

1.502 afisari

8 COMENTARII

  1. @ Buda o fi demisionat și pentru că au deschis ăia terasele din Her_ăstrău ceva mai devreme, sau pentru că le-au închis, ? Remarcați și că l-a înlocuit un altul trecut pe la doi și un sfert, ca și cum ar urma „analize de coprocultură”, ?

  2. Cererea de trecere in rezerva este legata de perioada de 5 ani cand indeplinea functia de secretar de stat in MAI si se stie ca la iesirea la pensie isi poate alege perioada de salarizare cea mai mare din ultimii 5 ani. Nu are legatura nici cu cozile de la frontiera si nici cu alte motive ascunse.Are legatura cu socotelile romanesti de a iesi cu o pensie cat mai mare!Daca mai statea putin pierdea perioada care il favorizeaza.

    • Bravo lui Buda că a demisionat și că merge în pensie, să rămână politrucii și spăgarii la cârma ministerului/frontierei… Pt. prostănacul de Rareș Bogdan (securistul, politruc), supărat că Buda va lua o pensie de serviciu foarte mare de pe funcția de secretar de sat MAI, îi transmit să o sugă… (mult nu mai are în politică….) Cănd politrucul va lucra peste 30 de ani în MAI ca Buda, la nivelul cel mai înalt atunci să latre…

      • Lătrăul de Rares Bogdan,ia salariul la Bruxelles peste 20000 euro, plus diurnă, transport, etc…Să-si vadă dracului de gunoiul lui din ochi, a lucrat cumva 30 ani în MAI, si-a pus viața în pericol,cum poate vorbi pupincuriștii asta de cineva când el e o cursă PNL-istă.Așa cum scrie și în dex, curvele se fut pe bani sau bunuri???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger