AcasăNewsIoan Becali e ferm: "Nu cereti gratierea mea pentru ca ma veti...

Ioan Becali e ferm: „Nu cereti gratierea mea pentru ca ma veti face de ras”

Ioan Becali pare sa fie, de departe, cel mai curajos dintre cei opt grei ai fotbalului condamnati la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

Fostul impresar a devenit, deja, un adevarat lider la Penitenciarul Poarta Alba si refuza sa fie gratiat de presedintele Traian Basescu, chiar daca varul sau, Gigi Becali, a facut pana acum cinci solicitari in acest sens.

Ioan Becali le-a transmis un mesaj ferm rudelor sale aflate in libertate. „Nu cereti gratierea mea ca ma veti face de ras. Daca aud ca ati depus o asemenea cerere, iar televiziunile vor da toate ca Ioan Becali vrea gratiere, sa nu mai aveti curajul sa veniti la mine la puscarie ca nu o sa va mai primesc” a fost mesajul transmis de fostul impresar, conform fanatik.ro.

In schimb, Gigi Becali continua sa spere ca va fi liber pana de Sfintele Sarbatori Pascale. Acesta este convins ca, din moment ce Gica Popescu si Ioan Becali au refuzat gratierea, sansele sale de a fi liber cresc. In plus, Becali sustine ca ar trebui gratiat si Jean Padureanu in conditiile in care „omul ala moare sigur in puscarie”.

author avatar
Cristi Ionita
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger