AcasăNewsIoan Becali e ferm: "Mai bine in puscarie, decat in libertate si...

Ioan Becali e ferm: „Mai bine in puscarie, decat in libertate si fara bani”

Giovanni Becali este nemultumit ca Anamaria Prodan vrea sa-i fure fotbalistii

Condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor, impresarul Ioan Becali pare sa fie personajul care trece cel mai usor peste perioada de detentie, dintre cei opt oameni de fotbal implicati in acest caz.

Considerat un adevarat dur in viata reala, Becali face senzatie si dupa gratii unde, in ciuda socului primelor zile de incarcerare, glumeste, rade si canta.

Conform cancan.ro, Ioan Becali interpreteaza zilnic arii din diferite opere, dar si cateva manele celebre. Si o face cu foarte mult patos, in ciuda faptului ca vocalizele nu sunt punctul lui forte.

In schimb, Romania TV anunta ca impresarul si-a dat, din nou, cu parerea in legatura cu un subiect delicat si a precizat ca nu accepta sa fie gratiat. Becali a fost intrebat daca ar fi dispus sa renunte la avere in schimbul eliberarii, iar raspunsul a fost unul pe masura: „Puscaria nu e un hotel, dar e un mod de a trai. Decat sa fiu liber si sanatos, dar sa nu am bani, mai bine stau la inchisoare. In libertate ce sa fac? Sa cersesc? Sa incurc circulatia?”.

Becali este incantat de meniul avut dupa gratii, desi de cele mai multe ori consuma supa cu galuste si marmelada cu pesmet: „Ati vazut ce meniu avem? Supa cu galuste. Tataaaaa, supa cu galuste era scumpa pentru noi, pe vremuri”.

Ioan Becali va avea posibilitata sa fie eliberat dupa ce a efectuat jumatate din pedeapsa, pentru ca are peste 60 de ani.

author avatar
Cristi Ionita
736 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger