AcasăNews"Investitorii" italieni, atrasi de romancele ieftine

„Investitorii” italieni, atrasi de romancele ieftine

Pe un site de specialitate dedicat turistilor italieni, si in special celor de sex masculin, barbatilor din Peninsula li se recomanda avid sa incerce … femeile din Romania.

Mesajul este cat se poate de clar, barbatii italieni fiind informati ca in Romania se pot simti ca „adevarati imparati in paradisul femeilor frumoase”.

Argumentul suprem care sta la baza acestui mesaj este „usurinta cu care romancele pun botul la orice pasaport de italian”. Ba chiar se spune ca italienii se pot distra foarte ieftin la noi in tara, existand posibilitatea ca acestia sa primeasca inclusiv un „mesaj erotic” pe zi desi cheltuiesc doar cel mult 30 de euro. Investitia ar fi minima chiar si in comparatie cu tari cunoscute pentru oferta de placeri ieftine.

Exclusivtm.ro da lovitura si anunta chiar ca exista „romani” care au distrat sute de italieni cu ajutorul fetelor ieftine. „Cu multi dintre italieni m-am imprietenit dupa ce s-au distrat cu fetele, am pastrat legatura dupa ce i-am lasat la aeroport, in speranta ca se vor intoarce dupa pasarici” este anuntul transant facut de un conational d-al nostru pe site-ul italienesc.

sursa foto: exclusivtm.ro

author avatar
Cristi Ionita
484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger