AcasăNewsInvatatoarea care cerea spaga de la elevi, cercetata penal!

Invatatoarea care cerea spaga de la elevi, cercetata penal!

Invatatoarea de la Scoala Generala nr. 10, „Maria Rosetti”, din Bucuresti, care este acuzata ca cerea sume foarte mari de bani pentru cadouri, este cercetata penal, urmare a plangerii depuse de Inspectoratul Scolar la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2.

Plangerea penala inaintata de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, pe numele invatatoarei Dana Blandu, a ajuns la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2, urmand a se demara cercetarea penala impotriva dascalului.

Invatatoarea acuzata ca cerea spaga de la elevi pentru cadouri va ramane la catedra pana la finalizarea anchetelor desfasurate de inspectorat, de conducerea scolii si de Parchet, potrivit declaratiei purtatorului de cuvant al inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu. Acesta a mai precizat ca plangerea a fost transmisa la Parchet inca din data de 30 decembrie 2013. „A fost o pozitie fireasca, avand in vedere datele problemei”, a subliniat purtatorul de cuvant al ISMB.

„In cel mult doua zile vom avea concluziile acestor comisii, urmand a se lua o decizie in functie de legile in vigoare. Este o cercetare punctuala pentru doamna invatator, dar evident ca se cerceteaza ansamblul activitatii, daca exista colectare de bani si de la alte clase. Orice sesizare a parintilor legata de bani trebuie transmisa Inspectoratului Scolar sau conducerii scolii”, a declarat Marian Banu, citat de rtv.net.

Dana Blandu care a devenit celebra dupa ce a fost filmata de parinti cu camera ascunsa, pentru ca cerea prea multi bani pentru cadouri.

Foto: rtv.net

Citeste si:

Parchetul, sesizat in cazul invatatoarei spagare (VIDEO)

author avatar
Alina Costache
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger