AcasăNewsInvata cum sa iti cresti increderea de sine cu ajutorul unor cursuri...

Invata cum sa iti cresti increderea de sine cu ajutorul unor cursuri de dezvoltare personala!

Scriitorul de origine germana Johann W. von Goethe a spus ca „Daca ai incredere in tine, inspiri incredere altora.” Sfatul sau ramane la fel de actual si in momentul de fata, cand este important sa te cunosti pe tine insuti, sa fii autentic si sa ai incredere in tine.

Desi toate aceste procese pornesc din interiorul fiecarei persoane, ele pot fi observate cu usurinta de catre cei din exterior. Astfel, este important sa investesti in construirea increderii de sine intr-un mod autentic. Pentru realizarea acestui scop, este posibil sa ai nevoie de putin sprijin din partea unor persoane cu experienta in domeniu, cum sunt trainerii Success Academy.

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul dezvoltarii personale si al educatiei, trainerii Success Academy pun accent pe increderea de sine, fiind constienti de faptul ca acesta este un skill esential pentru orice persoana, indiferent de traseul personal sau profesional ales. Descopera, in continuare, cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti construiesti increderea de sine, oferite de trainerii care sustin cursuri de dezvoltare personala pentru Success Academy!

  1. Nu neglija aspectul tau fizic – Ai mai multa incredere in tine cand esti ingrijit, curat si aranjat.
  2. Fii optimist – Gandurile tale au o putere fenomenala, motiv pentru care este important sa inveti cum sa le folosesti in favoarea ta.
  3. Stai drept – Corpul si mintea ta sunt interconectate, astfel incat, atunci cand ai o pozitie care inspira incredere de sine, mintea ta va adopta o atitudine asemanatoare.
  4. Pregateste-te pentru orice situatie – Invata, studiaza si analizeaza orice situatie. Este cea mai buna strategie pentru a te simti competent in diferite situatii.
  5. Fii recunoscator – In loc sa te concentrezi pe aspectele negative din viata ta, incearca sa le observi pe cele care te fac sa zambesti si fii recunoscator pentru existenta acestora.
  6. Fa sport – In timpul exercitiilor fizice, creierul tau elibereaza endorfine, cunoscute si ca moleculele fericirii. Cu ajutorul acestora, te vei simti mai fericit, mai curajos si mai increzator.
  7. Fii rabdator – Nu in ultimul rand, nu trebuie sa astepti ca schimbarea sa apara peste noapte. Chiar si cele mai lungi calatorii se fac „pas cu pas”, asa ca nu uita sa te bucuri de tot procesul prin care treci.

Inscrie-te la cursuri de dezvoltare personala Success Academy!

Success Academy este un concept unic in spatiul educational romanesc, menit sa vina in completarea invatamantului traditional. Considerata o „altfel de scoala”, Academia ofera cursuri de dezvoltare personala pentru copii (11-14 ani) si pentru adolescenti (15-18 ani) online sau in sala.

Inscrierea la cursuri de dezvoltare personala oferite de Success Academy implica participarea la un program complet si coerent de dezvoltare, in cadrul carora tinerii descopera cum sa aiba incredere in sine, care sunt punctele lor forte si slabe, cum sa comunice cu cei din jur, dar si cum trebuie sa procedeze pentru a obtine tot ceea ce isi propun.

Trainerii cu experienta de la Success Academy sunt constienti de faptul ca dezvoltarea personala este un proces individual, care nu poate fi realizat prin participarea haotica la diferite programe. Din acest motiv, trainerii sunt alaturi de fiecare participant, oferind recomandari si feedback personalizat atat elevilor, cat si parintilor acestora.

Academia ii invata pe tineri cum sa isi creasca increderea de sine cu ajutorul unor explicatii coerente, al unor trucuri si strategii deosebit de utile, dar si prin participarea la exercitii de grup in cadrul unor cursuri de dezvoltare personala cu rezultate garantate.

Daca vrei sa afli mai multe despre Success Academy, nu ezita sa accesezi platforma online successacademy.ro, unde vei descoperi cum trebuie sa procedezi pentru a te inscrie gratuit la o sedinta Demo, in cadrul careia ii vei cunoaste pe traineri si vei intelege mai bine ce implica participarea la cursuri de dezvoltare personala pentru tineri.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger