AcasăNewsInundațiile au făcut ravagii. Traficul feroviar și circulața rutieră oprite în multe...

Inundațiile au făcut ravagii. Traficul feroviar și circulața rutieră oprite în multe zone din țară

Ploile torențiale și vijeliile sin ultimele zile au blocat mai multe zone din țară, unde traficul rutier și circulația rutieră au fost grav afectate.

În județele Neamț și Suceava, circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe mai multe artere, după ce aluviunile au ajuns pe carosabil.

De asemenea, trei trenuri au fost oprite între Suceava și Câmpulung traficul feroviar fiind oprit ăn această zonă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, se circulă alternativ pe DN15 B, între localitatea Pipirig și Petru Vodă, județul Neamț, din cauza aluviunilor aduse de apă de pe versanți.

De asemenea, în județul Suceava, pe DN 17B, la kilometrul 57+950 de metri, între localitățile Broșteni și Vatra Dornei, pe o porțiune de 15 metri, se circulă alternativ, din cauza alunecărilor de teren ce au avut loc în zonă.

Atât pe DN 15B, cât și pe DN 17B, se estimează ca circulația să revină la normal după ce drumurile vor fi curățare de aluviunile aduse de ape.

Pe secția de cale ferată 502 Suceava – Câmpulung Moldovenesc, localitatea Gura Humorului, județul Suceava, traficul feroviar este oprit din cauza resturilor de vegetație ajunse pe calea ferată și a terasamentului afectat.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule prudent, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule, potrivit dcnews.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger